Naklejki: 100
No cześć ^^
Cześć . Nazywam się Pinkie Pie i urodziłam się we wtorek trzeciego maja. Pracuję jako cukierniczka, bardzo lubię słodycze, szczególnie dwupiętrowy tort czekoladowy. ^^ Ale... o czym to ja mówiłam...? Przyszłam zrobić tutaj największą imprezkę, jaką widzieliście! Będą najlepsze zabawy i wszyscy moi znajomi! Będzie przypinanie ogona, będzie poncz... Ale najpierw piosenki! Wykonał je taki miły Autor, który również udostępnił dla mnie swój komputer ^^. Wyszło mu nawet śmiesznie i fajnie. Tekst oczywiście napisałam sama, ale kiedy to było...?
Spoiler:
Tekst: Gdy był ze mnie jeszcze mały szkrab, a słońce szło już spać... Po zmierzchu nawet zwykły krzak maszkarą mógł się stać. Chowałam się pod kołdrę, łykając słone łzy Lecz babci mej głos odmieniał zły los Gdy radziła mi. Śmiej się Pinkie, a duchy pójdą precz Rób zabawne minki Baw się z duchami Pinkie, bo ważne jest by humor mieć Ha, ha, ha! Od ucha do ucha Śmiej się dziś z ducha Chichocz niby chomik Gdy głupi duch Cię goni Nie bój się i chichocz Aż schowa się złe licho Niech ginie tępa twarz, nie ma co się złego ducha bać, Niech idzie stąd i już nie wraca, bo straszyć Pinkie się nie opłaca I nie obawiam się i na przekór będę się głośno śmiać HAHAHAHAHA ... Śmiać! Śmiać! Śmiać! Śmiać! Ha, ha, ha. Śmiać! Śmiać! Ha, ha, ha.
Spoiler:
Tekst:
Ja jestem Pinkie Pie (No cześć!) W mym sercu ciągle maj (Jak się masz?) I Chce powiedzieć wam, że zawsze usmiech dla was mam Gdy Handra dręczy cie (Co tam?) Lub smutno mija dzień (Siemka!) To liczcie na mnie w każdy czas Że rozwesele was! Wasz uśmiech zobaczyć chcę, chcę, chcę (Własnie tak!) Ten uśmiech tak jak słońce cieszy mnie (Tak jak skarb!) Uśmiechnij się bo szkoda chwil, chwil, chwil Uśmiech szczęścia doda ci! Chce byście śmiali się! (Super!) Aż promienieli wręcz! (Dawaj!) By w góre szły a nigdy w dół Kąciki waszych ust! (Piątka!) Jeżeli masz zmartwienia Bo życie daje w kość Wymyśle coś na minę złą W rogala szczęścia zmienie ją! Usłyszeć wasz głośny śmiech, smiech, smiech (Bardzo chce!) Więc od ucha aż do ucha uśmiech miej! Ta radość ucieszy mnie, mnie, mnie! Życie wtedy lepsze jest! Są dni gdy czujesz się okropnie... Tak bardzo samotnie... A ja udowodnie, że wcale nie jest jeszcze tak źle! Jedna rzecz mnie tak uszczęśliwia... I życiu wręcz daje sens! Na twarzach przyjaciół uśmiechy chcę mieć codzień! By dzień mógł być spełniony! Chcę waszą radość czuć! To działa w obie strony, uśmiech mój za uśmiech twój! Chcę w oczach zobaczyć błysk, błysk, błysk! (Własnie tak!) Jak to wytłumaczyć jeszcze lepiej ci? (Nie ma jak!) Że wszystkim będzie lepiej z tym, z tym, tym! To rozjaśni nasze dni! Proszę was kucyki, teraz uśmiech! Słońca promyki w serca wpuśććie Uśmiech Przyjaciela rozaniela! I rozjaśnia każdy dzień! Proszę was kucyki, teraz uśmiech! Słońca promyki w serca wpuśććie Uśmiech Przyjaciela rozaniela! I rozjaśnia każdy dzień! Wymarzony prezent mój Uśmiech wielki na kilometr! Świat taki piękny by być mógł! Każdy, każdy, każdy, każdy Dzień, na każdy dzień swój uśmiech miej!
Mam nadzieję, że już się uśmiechacie od ucha do ucha No, nie wyszło mu najpiękniej, ale każdemu trzeba dać szansę wyrażania radości poprzez śmiech. No to teraz może projekt tortu na tą imprezkę:
Spoiler:
Oczywiście czekoladowy ^^
Na sam koniec wiersz ^^ Hurraoptymistyczny wiersz!
Spoiler:
Opowiem wam dziś o śmiechu! Nie widzę nigdzie uśmiechu... Czemu się smucicie? Czemu piosenki jakiejś nie nucicie?
Proszę was, uśmiechnijcie się! Czekajcie, zaraz rozweselę Basię! Śmiejcie się, śmiejcie się! Czekajcie, zaraz rozweselę Michasię!
Czemu jesteście tacy smutni? Proponuję byście byli niesmutni! Przestańcie płakać, nie warto! Uśmiechnij się, kochana Marto!
Co was tak smuci? Co to oceny? Co to w supermarkecie podwyższone ceny? Nie rozumiem... Wiem, że śmiech rozwiąże wasze problemy! Chodźcie, taką ładną pocztówkę wyślemy!
Uśmiechajcie się, o właśnie tak! Uśmiech ma już nawet świstak! Śmiejcie się, to wspaniałe jest! Uznajcie to za śmieszny test!
Mam nadzieję, że będę się tu przehurraoptymistyczno i słodziutko bawić! Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość