|
|
Teraz jest Pn, 27 sty 2025, 08:05
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Koziolek Diabolek
Piekielny Kozioł
Naklejki: 0
|
Dziewiąte wyzwanie
A więc Została nas czwórka. Ta runda zakończy rywalizację grupową. Temat tego wyzwania:
Schemat dokładnie taki sam jak w poprzednim przypadku. Jeśli chodzi o ucztę. No cóż.. Może Wtorek o 20?
|
So, 6 wrz 2014, 10:07 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Dziewiąte wyzwanie
Przepraszamy za lekkie opóźnienie. Kretes102 jest zajęty XzY, a ja dopiero wróciłem. A więc, nie przedłużając... Danie główne: Dania zwykłe: Napoje:
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 9 wrz 2014, 19:29 |
|
|
Hades
Jego Chwalebna Sztywność
|
Re: Dziewiąte wyzwanie
No cóż, sprawa wygląda tak, że znowu lepsza okazała się drużyna Fartuchów. Jako, że nietykalność najchętniej wręczę Api, Kacper będzie zmuszony oddać fartucha. Grupy uważam niniejszym za rozwiązane. Koziołek jutro wyjaśni wam nowe zasady rywalizacji.
PS: Pomarańcze są smaczne.
|
Wt, 9 wrz 2014, 20:16 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|