|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 09:05
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Mapa Cyrku Chaosu
Kiedy wy się leniliście, ja użyłem po raz drugi oka iluzji. W przypadku gdy jego właściciel jest w cyrku, istnieje możliwość spojrzenia na nieskończoność chaosu. Tym sposobem udało mi się narysować mapę. Jak zapewne widzicie, przed nami długa wędrówka
Sam nie wiem jak opisać jej legendę. Nie mam pojęcia co oznaczają dane kolory, ale biorąc pod uwagę ich odcienie można wyznaczyć na początek podział w którym co ciemniejsze, to trudniejsze. Cóż, tylko to mi przychodzi do głowy. Białe plamki w rogach najpewniej oznaczają waszą pozycję, bo przecież jesteście na początku. Naszym celem jest najpewniej środek, okryty białymi pasami i wyróżniony czarnym okiem na pomarańczowym tle. Niepokoi mnie również żółty kolor. Na moje oko jest to jakiegoś rodzaju teleport. To by się w zasadzie zgadzało.. Pytanie tylko.. który portal pasuje do którego wyjścia i odwrotnie. Mam nadzieję, że uda nam się kiedyś wspólnie ustalić co i jak.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Pn, 22 wrz 2014, 15:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|