|
|
Teraz jest N, 26 sty 2025, 15:23
|
Autor |
Wiadomość |
Sir Ser
Pogromca Smoków
Naklejki: 0
|
Heroes - Rozgrywka.
Witam serdecznie.
Wszyscy: Jesteście w laboratorium
Witam Black'a - posiadacza Psychomouse'a. Witam Placka - posiadacza Erthiquel'a Witam Rayzet'a - posiadacza Boltbug'a. Witam Snickersa - posiadacza Icestren'a. Witam Ziutka - posiadacza Cucumbeara Witam Krisa Qt - posiadacza Flarine'a. Witam Henryka - posiadacza Crazquina Witam Anubisa - posiadacza Swiftiona Witam również Carlę - posiadaczkę Tandeona.
W imieniu Profesora Fenrise, pragnę rozpocząć maluteńki konkurs. Jego zwycięzca otrzyma w prezencie PAKIET ŁOWCY, zdecydowanie ułatwiający łapanie nowych, nieznanych jeszcze nikomu stworzeń. Jednocześnie przepraszam tych, którzy chcieli jeszcze wziąć udział w wybieraniu starterów. Przykro mi, ale jest ich tylko ograniczona ilość. Każdy ze starterów ma piąty poziom, 5 hp oraz jeden atak o nazwie "A MASZ", którego można użyć aż 35 razy. Atak ten nie jest nie wiadomo jak wygórowany, bo ma aż 10 pkt mocy. Jak to jednak mówią, nie od razu Rzym zbugowano, albo zbudowano (jest kilka wersji). Początek może wydać się trudny, ale później.. no cóż... wszystko jakoś poleci.
Rozlosowaliśmy pierwszych uczestników walk:
Henryk zmierzy się z Anubisem Black zmierzy się ze Snickersem Kris Qt zmierzy się z Plackiem Carla powalczy z Rayzetem
Ziutek został wytypowany na szczęśliwego odstrzeleńca. Znaczy to, że dołączy do rywalizacji dopiero w kolejnej rundzie. System rozgrywek jest dosyć prosty. Pozwólcie, że przedstawię.
Wystarczy, że napiszecie jakiego używacie ataku. Wasz przeciwnik będzie zobowiązany do odpowiedzenia w przeciągu 2 godzin od napisania przez was posta. Jeśli nie odpowie, kolejny ruch należy do was. Pamiętajcie o ich kolejności. Ach tak.. czym jest kolejność ruchów? Cóż. To proste. Gdy użyjesz jednego ataku, jesteś zmuszony by czekać na przeciwnika, aż on takowy wykona. Nie musi zawsze odpowiedzieć, jego stworek nie musi zawsze trafić. Nie jest więc powiedziane, że osoba, która pierwsza zaatakuje, wygra walkę. Umiejętność "A MASZ" nie jest nie wiadomo jak wymagającą umiejętnością i obrażenia zadawane przez dane stworki układają się mniej więcej po równo. Większe poradniki na temat, co komu szkodzi i dlaczego, pojawią się w trakcie rozgrywki.
Tak więc, panie i panowie, otwieram pojedynki:
Henryk vs Anubis Black vs Snickers Kris Qt vs Placek Carla vs Rayzet
|
So, 27 wrz 2014, 22:42 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Heroes - Rozgrywka.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale no dobra. Używam ataku o nazwie ''A MASZ'' w walce z Henrykiem.
|
So, 27 wrz 2014, 23:06 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Erthiquel użył tackle A MASZ na Flarine.
|
N, 28 wrz 2014, 06:21 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Czym prędzej używam "A MASZ" na przeciwniku.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 28 wrz 2014, 07:49 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
No to skoro Henryk nie odpowiedział w przeciągu dwóch godzin, mój potwór używa znowu ataku o nazwie ''A MASZ''.
|
N, 28 wrz 2014, 07:57 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
No to skoro w ciągu dwóch godzin od napisania mojego posta mój wróg nie odpowiedział, to mój stworek znów używa ataku "A MASZ".
|
N, 28 wrz 2014, 08:30 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
A MASZ! - Henryk rzucił się na Anubisa
N, 28 wrz 2014, 08:44 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
No, to Kris się wkurzył. Użył ataku "A MASZ" i rzucił się na Erthiquela.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 28 wrz 2014, 09:39 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Nol to skoro Flarine już zaatakował to znów każe użyć swojemu stworowi ruchu A MASZ.
|
N, 28 wrz 2014, 09:43 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Atak za atak. Kris powtórzył swój wyczyn i znów rzucił się na Placka, używając ataku "A MASZ".
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 28 wrz 2014, 09:48 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Atak za atak, ach te fascynujące pierwsze walki. Mój stworek znów atakuje Flarine A MASZ-em.
|
N, 28 wrz 2014, 09:49 |
|
|
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
RayZet używa ataku "A masz"!
|
N, 28 wrz 2014, 09:50 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Krótko i zwięźle: "A MASZ" i Flarine rzucił się na swego wroga.
|
N, 28 wrz 2014, 09:53 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Mój kochany starter znów zaatakował wroga A MASZ-em.
|
N, 28 wrz 2014, 09:54 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Mój stworek zrobił ponownie to samo i użył ataku "A MASZ".
|
N, 28 wrz 2014, 09:56 |
|
|