|
|
Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 03:54
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Numer 4
Chyba pora zająć się czwartym numerem gazetki.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 20 lip 2014, 20:41 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Numer 4
No dobrze, myślę, że powinniście się odrobinkę sprężyć. Bardzo powoli zbliża się 10 rocznica forum, na którą numer powinien stanowczo wyjść, czy to czwarty, czy też piąty. Poczekacie sobie z tym numerem do lutego, czy podkręcicie tempo i wydacie wówczas piąty, a czwarty gdzieś pomiędzy, np. w grudniu?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 28 wrz 2014, 19:39 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Ja tam od dawna upominam się i rozmawiam z Kaczprem, żebyśmy zaczęli myśleć nad ogólnymi tematami 4 numeru, ale okazuje, się, że ten ciągle nie ma czasu, więc to już nie ode mnie zależy.
|
N, 28 wrz 2014, 19:43 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
No dobra, według mnie 4 numer powinien skupić się na świętach Bożego Narodzenia. Mam nawet już zaplanowany wygląd świątecznego numeru. Tematem głównym bez wątpienia powinny być ''Święta na Forum Przygód Reksia''. Tematy, które trzeba poruszyć w tym numerze to: Mr. Monster Show 2, Z kart historii - Konkurs Literacki i w nim poruszony również temat zwycięstwa Api. Coś tam się na pewno jeszcze znajdzie, zapewne będzie jakiś konkurs świąteczny o, którym poinformujemy w ''Wieści z Moderatorium''. Pamiętaj, Czarny, że musisz też przeprowadzić ankietę, najlepiej na temat świąt. Żartami świątecznymi zajmę się oczywiście ja, a z filmami moglibyście mi pomóc, albo ewentualnie z nich zrezygnować. Według mnie Czarny powinien zrecenzować grę ''The Sims 3'' jeśli oczywiście kiedy w nią grał, albo jakąś świąteczną. A ty, Kaczper gdybyś miał chęci i czas też mógłbyś coś napisać.
|
So, 8 lis 2014, 16:40 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Sims 3? Dobre sobie. Na moim zabytku nawet dwójka nie działa, jak należy... trzeba znaleźć coś innego. Jeśli chodzi o "Z kart historii", to już rozpocząłem pisanie, ale najprawdopodobniej będę musiał prosić o pomoc Dizla. Z artykułem głównym może być ciężko, ale powinienem sobie poradzić. MMS2? Był już artykuł poświęcony MMS1... mogę napisać, ale może znajdzie się inny pomysł? W ostatnim numerze mieliśmy artykuł o pracy II Oddziału. Może tym razem coś o III Oddziale?
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 9 lis 2014, 18:33 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
No, ale przecież trzeba napisać, że rozpoczęła się druga edycja MMS... Wydaje mi się, że to ważne. O III oddziale może być, tylko, żeby nie było tego wszystkiego za dużo.
|
N, 9 lis 2014, 18:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|