|
|
Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 04:04
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Żarty, kawały, suchary.
Jako, że ostatnio mam napięty grafik postanowiłem, że od razu wstawię tu żarty. Będę miał przynajmniej to z głowy.
Żart numer 1. W sklepie zoologicznym klientka pyta: -Mają państwo sweterki dla psów? -Tak, oczywiście mamy -To poproszę czerwony -Dobrze, ale proszę przyprowadzić psa na przymiarkę -Nie mogę... to ma być niespodzianka
Żart numer 2. Siedzi sobie sroka na sośnie, a tu niespodziewanie do sosny podchodzi krowa i zaczyna się wspinać. Sroka w szoku obserwuje jak krowa powolutku siada koło niej na gałęzi. Wreszcie pyta krowę: -Krowa, co ty robisz? -No przyszłam sobie wisienek pojeść. -Ty Krowa... ale to jest sosna, a nie wiśnia. -Spoko... Wisienki mam w słoiczku!
Żart numer 3. -Wiesz, jestem zaproszony na wesele - mówi królik do swojego znajomego królika. -Jako gość, czy jako pasztet?
Żart numer 4. Idą dwie mrówki przez pustynię i jedna mówi: -Nie czuję nóg! A na to druga: -To powąchaj moje.
*Żart numer 5. Przyjeżdża rowerem kangur do baru. Po godzinie wychodzi. Patrzy, nie ma roweru. Wchodzi do baru i krzyczy: - Gdzie mój rower! Jak go nie znajdę to zrobię to co mój dziadek w 62. Wychodzi z baru. Patrzy, znalazł się rower. Wchodzi do baru i mówi: - Już nic. Znalazłem mój rower. A misiu się pyta: - Co zrobił twój dziadek w 62? - Poszedł na pieszo - odpowiedział kangur.
*Żart numer 6. Przychodzi klient do restauracji: - Poproszę lody truskawkowe. Kelner przynosi lody, a klient krzyczy: - Co ta mrówka robi w moich lodach?! - Nie wiem, pewnie jeździ na nartach...
|
Pn, 21 lip 2014, 07:34 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Żarty, kawały, suchary.
Hm, skoro to numer na 10. rocznice istnienia forum, to moglibyśmy wybrać najlepsze żarty z zabawy w Kanalizacji... Zdecydowanie powinien być tam żart Nieznanego o wyrżnięciu się na schodach.
|
Cz, 29 sty 2015, 14:57 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Żarty, kawały, suchary.
To te twoje żarty będą w następnym numerze.
To ja mam takie propozycje. Jest ich kilka (nwm ile się zmieści):
1. Pani: Jasiu jakie cechy charakteryzowały bohatera dzisiejszego opowiadania? Jaś: Honor! Pani: A honor to cecha? Jaś: Nie, samo "H" -mwarw
2. - Jaka jest najpopularniejsza strona w Internecie? - Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web -Czarnoksiężnik
3. Pani pyta się klasy co było na poprzedniej lekcji. - Zaimki, proszę pani - odpowiada ktoś. - Tak, o zaimkach - mówi pani. Następnie zwraca się do Jasia - Wymień Jasiu dwa zaimki. - Kto? Ja? - nie dowierza Jaś. - Dobrze - chwali Jasia pani. -dawid6
4. Trzy wampiry spotykają się o północy i zakładają się o to, który zabije więcej mieszkańców przez dobę. Następnej północy pierwszy wampir wchodzi do sali, ociera krew z ust i mówi: -Wyrąbałem całą wieś. Wchodzi drugi wampir, ocierając krew z ust. -Wyrąbałem całe miasto. Wchodzi trzeci wampir, również ocierając krew z ust. -Wyrąbałem się na schodach. -nieznany
5. Jasiu nie nauczył się na lekcje do kartkówki. Kolega mówi mu odpowiedzi: 1. 1950 2. Adolf Hitler 3. Naukowcy tego nie stwierdzili. Pani widzi że Jasiu się nie nauczył i zadaje mu inny zestaw pytań. 1. Jasiu ,w którym roku się urodziłeś? 1950. 2. Jak ma na imię i nazwisko twój ojciec? Adolf Hitler. 3. Jasiu czy ty masz mózg? Naukowcy tego nie stwierdzili. -Patryk780c
6. Jasiu przychodzi do domu z jabłkami. Mama się go pyta -Jasiu, a skąd masz te jabłka? -Od sąsiada, mamo! -A czy on o tym wie? -No pewnie, przecież mnie gonił! -olexo2
7. Wybory w latach 50-tych. Na ścianie wisi portret Stalina. Przyciąga uwagę starszej, niedowidzącej babci. - O! Piłsudski. - Nie Piłsudski, Towarzyszko, tylko Józef Wissarionowicz Stalin. - A co on takiego zrobił, ten Stalin? - On wygnał Niemców z Polski. - Dałby Bóg, pogoniłby i Ruskich! -Kretes102
8. Żona informatyka wysyła go po zakupy. - Kup parówki, a jak będą jajka, to kup dziesięć. Chłopina po wejściu do sklepu pyta: - Czy są jajka? - Tak - odpowiada sprzedawca. - To poproszę dziesięć parówek. -Autor8
9. Mama pyta Jasia: - Jasiu dlaczego nie bawisz się już z Kaziem? - Mamo, a czy ty byś chciała się kolegować z kimś kto pali, pije i przeklina? - Nie Jasiu. - odpowiada dumna mama. - No widzisz. Kaziu też nie chce. -Mątek
10. Taki kiepskawy: Po co Jezus posłał swoich uczniów do Jerozolimy?... . . . . A-po-stoły! -takijeden
11. Moskwa, 1980. Otwarcie Igrzysk Olimpijskich. Właśnie przemawia Pierwszy Sekretarz Breźniew: - O... Oo...Ooo... Natychmiast wychodzi ktoś z tłumu i mówi mu: - Towarzyszu, przemówienie zaczyna się niżej, to co czytacie to koła olimpijskie. -Autor8.
12. Facet przychodzi zgłosić reklamację -Pewnego dnia oglądam telewizję i grzebię sobie w uchu gwoździem gdy nagle... dźwięk wysiadł! -magda_su
13. Jak ja mam być grzeczny, skoro wychowałem się na takich bajkach!? -Tarzan chodził pół nago -Kopciuszek chodził na bale o północy -Batman jeździł po mieście 300 na godzinę -Aladyn kradł -Pinokio kłamał -Kaczor Donald nie nosił majtek. -Czarnoksiężnik
14. Facet dzwoni. -Halo, czy to numer 4444444444 -Tak -To czy może pani wezwać karetkę bo mi się palec w czwórkę wkręcił. -olek1
|
Cz, 29 sty 2015, 16:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|