|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 03:42
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Zadanie 8
Uporaliśmy się z głosowaniem, więc pora przejść do ósmego zadania. Zostało nas troje, a dań pięć. Ja mogę zrobić jedno danie zwykłe (nie główne) i jeden napój. Resztę dzielcie między siebie.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 1 wrz 2014, 17:59 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Zadanie 8
A więc moje dwa dania. Koktajl z rozpuszczonych mieczy. Klasyczne danie polskiej kuchni wojennej. Koktajl z rozpuszczonej w piecu kowalskim broni zdobytej na wrogach. Zdrowy, bo zawiera sporo żelaza. UWAGA: bardzo gorący. Smażony czołg. A oto i legenda polskich jednostek pancernych - czołg T-36 ID. 103 "Blondyn". Po zezłomowaniu ze względu na przestarzałe rozwiązania stał się głównym elementem tego przepysznego dania.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Śr, 3 wrz 2014, 14:41 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Zadanie 8
http://images67.fotosik.pl/145/7c0596d0a3199b6cgen.jpgStare granaty posłużyły do zebrania wszelkich potów, zmęczenia żołnierzy. Wrzucanie je do napoju daje niezwykłą mieszankę. Poza tym, dodaliśmy kilka smaczków z baraku abo nadać jeszcze bardziej oryginalny wyraz.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 3 wrz 2014, 17:17 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|