|
|
Teraz jest Śr, 29 sty 2025, 21:18
|
Nazwa obozu, lider grupy i inne sprawy organizacyjne
Nazwa obozu, lider grupy i inne sprawy organizacyjne
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Nazwa obozu, lider grupy i inne sprawy organizacyjne
Heh, rozumiem, że jest taki apicki (nie no, bez przesady xD), że musiałeś to zrobić, ale nwm, czy to dobry pomysł, by umieszczać czyjkolwiek fartuch w logo... To raczej zły pomysł... chyba, że chcecie mieć po mnie pamiątkę xD (jak odpadnę) Co do wspólnego elementu, to on może pojawić się na logo, tło też fajne, ale... Jestem na nie xD
EDIT: No dobra, Mątuś, przekupiłeś mnie niczym, może być. W sumie, o poprzednke logo jest brzydkie trochę, hehe, ciężko tam dostrzeć płonącego fartucha xD
EDIT2: Hehehe, Mątek, ty nikczemny człowieku. Jak tak ma być, to już wolę na bogato z medalami xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
Ostatnio edytowano So, 2 sie 2014, 12:57 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 2 sie 2014, 10:33 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Mątek, przyznam, że ten obrazek jest o niebo lepszy od poprzedniego i według mnie ten nowy ładniej oraz lepiej się prezentuje. Jestem jak najbardziej za tym drugim obrazkiem, który nie ma oznak i tego czegoś w tym pierwszym, co przedstawiłeś.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 2 sie 2014, 12:57 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
A więc wygląda, że trzeba będzie zmienić obrazek do naszego działu. Awtora nie będzie przez tydzień, więc nie może oddać głosu. A głos dwóch osób już nic nie zmieni. Koziołku, jeśli to czytasz zmień nam obrazek do działu.
|
So, 2 sie 2014, 13:12 |
|
|