Jako, że Koziołek przedstawił nam kolejne zadanie do roboty, musimy zrobić jakieś dania z kuchni... nawiedzonej. Bardzo ciekawe, jak i niełatwe zadanie nam się przytrafiło, ale jestem pewien, że się uporamy z tym zadaniem. Oczywiście tutaj będziemy wstawiać nasze dania, tej kwestii nie muszę chyba komuś przypominać. Nie przedłużając... Płonące Fartuchy, do dzieła! Pamiętajcie, mamy czas do 26.08, godziny 20.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
So, 23 sie 2014, 19:44
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Re: Szóste wyzwanie
Hm... To ja wezmę zupę, jeśli nikomu to nie przeszkadza xD
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
N, 24 sie 2014, 09:22
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
To ja biorę napój Dawid6 - zupa Kretes102 - drugie danie Autorek - napój
W związku z tym, iż Autor za swoje czyny został zbanowany, a jego banicja trwa dłużej niż do wtorku, jesteśmy zmuszeni zrobić za niego napój, który on zdeklarował się zrobić. Akurat mam czas, więc mogę to za niego zrobić, nie ma problemu.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Pn, 25 sie 2014, 11:26
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Oto... STRASZNA UPIORNA NAWIEDZONA PEŁNA KR... nie, dobra, po prostu zupa.
A więc oto przygotowana przeze mnie zupa... Ale uwaga! Jest w trzech wersjach!
Wersja pierwsza, dla tych mniej odważnych:
Spoiler:
Wersja druga, dla tych średniozaawansowanych:
Spoiler:
NO I WERSJA TRZECIA, PRAWDZIWE, DEMONICZNE OBLICZE ZUPY:
Spoiler:
Zupa ta wygląda na barszcz, ale nim nie jest... Powstała poprzez zmieszanie ze sobą krwi, kości (niektórych całych, niektórych startych) oraz dusz stu ludzkich istnień, głównie psychopatów. Dusze częściowo pływają w trunku płynie w misce bladej jak trup, częściowo natomiast próbują się wydostać. Niektóre w postaci zjaw, inne w postaci szkieletów lub po prostu niematerialnych kulistych obiektów. Mam nadzieję, że przypadnie jurorom do gustu albo przynajmniej porządnie ich nastraszy.
Tu rozgrywka...
Spoiler:
Lvl: 8 HP: 130
VS
WALKA
VS
Lvl: 9 HP: 155
Dawid Szósty
Płynący Czas
Walczysz z Czasem:
Walka rozpoczyna się:
SPAWN: CMENTARZ PSYCHOPATÓW [Dawid] Zakłada fartucha
ZAŁADOWANO: Stół z narzędziami kuchennymi [Czas] Zaczyna płynąć [Dawid] Rozgląda się dookoła ODKRYTO: GROBY I NAGROBKI ODKRYTO: KRYPTY ODKRYTO: INNE TAKIE [Dawid] Używa szatańskich mocy w celu rozkopania grobów [Dawid] Zbiera kości {DAWID} +kość x10 [Dawid] Rozciera kilka kości kamieniami, uzyskując proszek z kości {DAWID} +proszek kostny [Dawid] Chowa wszystko do kieszeni [Dawid] Przygotowuje się do skomplikowanej operacji [Czas] Boi się [Dawid] Wraca do życia stu nieboszczyków [-]Słychać odgłosy zombie [Dawid] Rozkazuje byłym zwłokom stać w bezruchu [Dawid] Dobywa noża i pobiera krew od każdego podwładnego {DAWID} +krew [Czas] Ucieka [Dawid] Wlewa krew do miski [Dawid] Wrzuca kości [Dawid] Miesza [Dawid] Wsypuje proszek z kości [Dawid] Miesza [Czas] Ucieka coraz szybciej kierowany strachem [Dawid] Macza skrzydło we krwi i rysuje pentagram [Dawid] Stawia miskę na środku pentagramu [Dawid] Szatańskimi mocami więzi dusze powstałych w misce [Dawid] Grzebie bezdusznych [Dawid] Miesza zawartość miski
DANIE PRZYGOTOWANE
DAWID WYGRYWA!
Z piekła rodem +10 exp Krótko, szybko i na temat +10 exp
Spoiler:
........................
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Jest to danie Na. Wiedzia Buuu. Danie jest przyrządzone z nawiedzonych i latających kulek oraz makaronu, które... no po prostu są nawiedzone, więc trzeba uważać, aby się nie przestraszyć, gdy danie nagle zacznie lewitować (ale oczywiście ono nie ucieknie, spokojnie). Dodatkowo danie jest oblane ciemnoczerwoną krwią, która jest wymieszana, zarówno z ludzkiej, jak i zwierzęcej krwi. Z dania wyłaniają się dusze zmarłych oraz potworów z niejakiego zamku Steach Castle - zamek ów jest tak nawiedzony, że normalnie ktoś po dwóch minutach dostał zawału i nastąpił zgon. Jak widać, naprawdę zuuuuuy zamek. Smacznego .
Danie Autora:
Spoiler:
Napój Dusz & Co. Napój przyrządzony z ludzkiej krwi, która jest bardzo smaczna (jeszcze czuć super smak i zapach czystej hemoglobiny.. mmm... pycha). Dodatkami są m.in. ognisty duch, który właśnie się wydostał i sieje spustoszenie, potwór z Loch Ness Kancelarii Premiera (leżał pod biurkiem), małych nawiedzonych roślin, które są przezroczyste oraz różnej maści duchów i nawiedzonych stworów. Dodatkowo w napoju pływają dusze niewinnych ofiar (które psychopata wybił) i one po wypiciu bardzo dobrze działają na umysł i wzmocnienie. Dzięki temu napojowi, osobnik będzie większy i silniejszy oraz dodatkowo posiądzie moc tych dusz. Boun Appetit!
To wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości