|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 12:38
|
Autor |
Wiadomość |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Re: Show must go on.
Scenka bezsensu pt. Adam otrząsa się z transu. -Co? Co jest?! Żart? Co się dzieje ?! Olexo powiedz mi co się dzieje? Chyba byłem w transie.Dobrze że to cudo zabrałem [wyciąga łuk] jestem gotowy gdzie jesteście wy trupożercy?!
Ostatnio edytowano N, 28 wrz 2014, 09:57 przez AdamZet27, łącznie edytowano 2 razy
|
N, 28 wrz 2014, 09:48 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
|
N, 28 wrz 2014, 09:51 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
No, w sama pore Adam. Wygląda na to, że Art obudzi się dopiero w następnej rundzie. Na razie możemy tylko iść w stronę tych odgłosów
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
N, 28 wrz 2014, 10:23 |
|
|
AdamZet27
Norman
|
Spoko.-powiedział Adam idziemy idziemy rozwalamy kilku wrogów ... Ej Olexo tam jest jakaś mapa! Czekaj Czekaj to jest mapa okolicy! [podnosi] zobaczmy.
|
N, 28 wrz 2014, 10:27 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 28 wrz 2014, 12:34 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
|
Adam:
Mapa, którą podnosisz wydaje się nietypowa. Może nawet lekko... straszna.
Bo wiesz.. Nie ma na niej żadnych konturów, żadnych rzeczy które mogłyby przedstawiać tutejszą przestrzeń i inne takie.. Jest tylko jakaś stara baba, która najwyraźniej się cieszy, że ją znalazłeś. Decydujesz się na wyrzucenie dziwnej kartki jak najdalej to możliwe. Niestety. Nie udaje się ci się to. Kobieta najzwyczajniej w świecie wychodzi z "mapy" i urywa ci głowę.Straciłeś jedno życie. Zgodnie z zasadami Cyrku Chaosu, zostajesz zawieszony. Oznacza to, że nie możesz uczestniczyć w rozgrywce do końca tej planszy. Gdy twoja drużyna przejdzie dalej, ty również będziesz miał możliwość wykonywania kolejnych ruchów. Twoją rolę przejmuje muzyk.Oto wasze szanse:Czarnoksiężnik: Ż. Art: Olexo2: Autor8: AdamZet27: Olexo:
Idziesz w stronę niepokojących hałasów. Jesteś odpowiednio przygotowany, masz broń i również masz zdanie, że nie poddasz się tak łatwo. Jesteś pewny siebie, ale niestety do czasu. Wszystko już niedługo ma się zmienić o 360 stopni. Otóż.. Nigdzie nie możesz znaleźć Adama. Słyszysz za to w oddali przerażający, ale szybko stłumiony krzyk. Decydujesz się na zmianę kierunku. Mija chwila, a twoim oczom ukazuje się Adam.. a właściwie to co z niego zostało. Zauważasz, że jego głowa została nabita na wystający, drzewny konar. Niedługo potem słyszysz głos, dobiegający mniej więcej z tyłu. - Zagrajmy w grę. Nie radzę ci się obracać.
Czarny i Autor:
Jedyne co usłyszeliście od tajemniczej postaci to "You shall not pass!". Choć jesteście bliżej, ta wciąż wydaje się być czarna. Nie no. Może nie czarna, ale na pewno cienista.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
N, 28 wrz 2014, 13:21 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
|
Do-o-obrze. Na czym be-ędzie polegać t-t-ta gra?
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
N, 28 wrz 2014, 13:28 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
To ty, Gandalf? Trudno, co chcesz byśmy zrobili, żebyś nas przepuścił?
|
N, 28 wrz 2014, 13:29 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Eee... więc... czemu niby nie przejdziemy? Kim jesteś? I czy nie widziałeś takiego niebieskiego kreta w garniturze i z długimi włosami? Czy jesteś do nas wrogo nastawiony? Mogę już ściąć ci głowę i iść dalej?
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 28 wrz 2014, 13:37 |
|
|
Pan Potwór
|
Olexo:
To gra w której ja wbijam ci nóż w plecy a ty się uśmiechasz. Hihihih. [Postać używa zaklęcia = Przestawienie] A.. i jeszcze jedna ważna sprawa. Jesteś pod wpływem zaklęcia, w którym każdy twój ruch nie wygląda naturalnie. Jak to wygląda w praktyce? Cóż.. Prawdopodobnie kiedy obrócisz głowę, skręcisz sobie kark. Hihihiih.
Autor i Czarny:
- Sam żeś Gandalf - zbulwersowała się postać. Mam na imię Iris i jestem Walkirią przestrzeni. To światełko, które najpewniej uznajecie za wyjątkowo jasne, i które zapewne teraz widzicie, nazywa się Portalem Wszechprzestrzeni. Przechodząc przez nie, traficie do miejsca, w którym najpewniej będziecie chcieli się znaleźć. Jestem również tutejszą alfą i omegą, potrafię przewidzieć przyszłość i jestem neutralna w stosunku do dwóch bijących się ze sobą frakcji. Dlaczego was nie przepuszczę? Cóż... Nie obraźcie się, ale Alpha powiedział jasno. "Nie przepuszczaj nikogo, kto może przypominać ci o Tenebris".
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
N, 28 wrz 2014, 13:55 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Hmmm... nazywam się Czarnoksiężnik, a to jest Autor. Szukamy naszego towarzysza. To niebieski kret z długimi włosami i w garniturze. Dlaczego przypominamy ci Tenebris? Co możemy zrobić, byś nas przepuściła dalej?
|
N, 28 wrz 2014, 14:05 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Hm, a jaki jest twój ulubiony owoc? A lubisz może skarpetki? A może wolisz schabowego podane przy sosie truskawkowym?
|
N, 28 wrz 2014, 14:09 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
|
A kim ty wogóle jesteś? I czy lubisz dżem?
|
Pn, 29 wrz 2014, 19:48 |
|
|
Pan Potwór
|
Autor i Czarny:
Wasz przyjaciel najpewniej ma spore kłopoty. Tyle udało mi się wywnioskować.. bo przecież... wiem wszystko.. no nie? Heh.. Właściwie to ty Czarnoksiężniku przypominasz mi Tenebris. Twoje imię brzmi dosyć.. mrocznie. Alpha kazał eliminować wszystkie problemy w zarodku, tak więc przykro mi, ale you shall not pass.
Może przejść jedynie twój kolega.
Olexo:
- Nie mam mamy hihiih, nie mam taty, hihihih, ale stworzył mnie cyrk. Jestem Sierotą Chaosu. Jestem dręczycielem, jestem kameleonem, jestem przyczajonym łowcą, jestem okrutnym mordercą, jestem żywą projekcją. Gdy zostanę uwolniona, zabijam wszystkich na swojej drodze. I nie. NIE LUBIE DŻEMU.
|
Wt, 30 wrz 2014, 15:22 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
No to co, przechodzę. Czarny, radź sobie jakoś. Oby to tylko nie była jakaś głupia pułapka...
|
Wt, 30 wrz 2014, 15:29 |
|
|