|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 08:50
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Show must go on.
No dobrze, Lilka. Jestem gotowy. <przykłada swoją łapę do kuli> Przyjaciele, ożyjcie! A rychło!
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 16 paź 2014, 18:20 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Wszyscy:
Zostaliście wskrzeszeni.
- A więc moi kochani... Chcecie wiedzieć, co czeka was dalej? Ech.. a może zapytalibyście o coś milszego? To taka niezręczna sytuacja, a ja nie chcę psuć wam nastroju.. - powiedziała z delikatnym żalem. - No dobra, widzę, że nalegacie. Wdeech i wyydech, chcę mieć już to za sobą. Przed wami mroczne lasy, pełne niebezpiecznych kreatur, zagadek a także i... a zresztą. Nie lubiłam nigdy spoilerować. Hihihi - zaśmiała się. - Najbardziej smutne i niepokojące jest jednak to, że w tej alternatywie rządzi Dullahan, piąty wg tego pajaca w kapeluszu, jeździec apokalipsy. Aj.. wiem.. jest czterech. To tak trochę specyficzna sytuacja, bo jest on połączeniem czterech poprzedników i.. cóz.. jakby to tak delikatnie ująć.. Jest jedną z najbardziej niebezpiecznych kreatur w całym uniwersum cyrku.
Czy jesteście gotowi? (wymagana odpowiedź 3 osób)
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Cz, 16 paź 2014, 19:02 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
No cóż, Lily, mamy jakieś inne wyjście? Skoro już tu weszliśmy... To wypadałoby dojść do celu. Powodzenia w zdobywaniu tronu, no chyba, że już go zdobyłaś. Nie daj się upaść. A, no i mam pytanie... Co robisz w sobotę wieczorem? W niebie jest Woda Życiowa... Jeśli miałabyś dostęp... Krótko mówiąc - mogłabyś nam jej trochę podrzucić? No i dzięki za objaśnienia ^^
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
Ostatnio edytowano Pt, 17 paź 2014, 18:38 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 16 paź 2014, 19:07 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Ano jesteśmy gotowi.
Ostatnio edytowano Pt, 17 paź 2014, 20:20 przez Matek, łącznie edytowano 1 raz