|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:41
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Re: Unban dla PKD10
Na nie. Administracja jesli go odbanuje, pokaże że zachowanie takie jak jego jest mile widziane. Przyczynil się on do odejścia przeokropnej ilości jeszcze aktywniejszych użytkowników Cała aktywna administracja jest przeciwna odbanowaniu, dość duża część zwykłych userów również. Poza tym co uważasz za *niewinny trolling*? Szkalowanie Kretona Polskiego za podobny nick? Zachęcanie do prześladowania użytkowników discorda? Mimo że odczuwam do niego pewien rodzaj sympatii, to bądźmy poważni. Jestem definitywnie na nie. Może za parę lat...
|
Wt, 7 lip 2020, 20:05 |
|
|
Don Basilio
Norman
|
To na czacie napisałem w formie żartu (zresztą jak większość rzeczy które tam piszę). Jeśli admini odbanują dykte, to pokażą, że się pomylili nakładając tego bana (wniosek- wy czyńcie jak i on czynił i tak nic wam sie nie stanie). Dykta miał dawane tyle razy ostatnie szanse... I co z tego sobie robił?
|
Wt, 7 lip 2020, 20:20 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
To że Dykta przyczyniał się do rozwoju aktywności na forum w żaden sposób nie przekreśla jego win, nawet tych, które uważasz za "brudy sprzed lat".
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 7 lip 2020, 21:12 |
|
|
Don Basilio
Norman
|
W sumie można odbanować po 2137 dniach
|
So, 11 lip 2020, 06:14 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Nie można
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 11 lip 2020, 17:10 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Nie.
Mistrz i Małgorzata <3
|
Pn, 13 lip 2020, 16:29 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|