|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:12
|
Autor |
Wiadomość |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Sprawa "Serc z Twarogu"
Skoro Doktor i Dareksio zostali zbanowani, to trzeba się zastanowić co będzie z prowadzoną przez nich grą
Proponuje aby przeszła w inne ręce
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Cz, 15 lip 2021, 20:15 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Re: Sprawa "Serc z Twarogu"
Newt Salamander na hermetycznym serwerze zaproponował abym to jak prowadził grę
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Cz, 15 lip 2021, 21:06 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Myślę, że prowadzący nie powinien być równocześnie uczestnikiem, ale nie wiadomo czy są w fandomie jeszcze jacyś ludzie zainteresowani grą. Napiszcie do Ż.Arta o tej sytuacji, bo on grał w HoIa i może zgodziłby się na nadzorowanie rozgrywki. A jak się nie zgodzi to chyba faktycznie musi to być jeden z was. Jednocześnie przypominam, że trzeba wyczyścić "Serca z Twarogu" z dzisiejszego spamu.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 15 lip 2021, 21:08 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
W związku z tym proponuje aby (w wypadku niezdolości Z.Arta do prowadzenia) drugim prowadzącym był Kaczor Dziennikarski, którego stronnictwo mocno zantagonizowałem
|
Cz, 15 lip 2021, 21:11 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
W ostateczności mógłbym zrezygnować ze swojego państwa i zająć się wyłącznie prowadzeniem. Obawiam się, że to nie będzie miało sensu, jeśli część z graczy będzie miała wgląd w to, co robią inni, bo cała rozgrywka opiera się na knuciu i dwulicowości.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pt, 16 lip 2021, 08:49 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Jako że nie jestem uczestnikiem gry-w razie czego mogę pomóc w jej prowadzeniu
|
Pt, 16 lip 2021, 12:04 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
i tu się mylisz, bo jesteś tylko o tym zapomniałeś i nawet nie podpisałeś Formularza Tworzenia Państwa
|
Pt, 16 lip 2021, 12:36 |
|
|
Don Basilio
Norman
|
A moge jeszcze go wypełnić?
|
Pt, 16 lip 2021, 14:16 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Tak, zrobiony jest po to temat Wiara, Religia, Bóg
|
Pt, 16 lip 2021, 14:20 |
|
|
Don Basilio
Norman
|
Dzięki Chmurak Bumburak, jesteś aniołkiem Jak będę miał czas to zrobię zapis, pozdrawiam
|
Pt, 16 lip 2021, 19:08 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
O ile rozumiem z pobieżnego zapoznania się z treścią zabawy, 15 lipca doszło do zmasowanego ataku niegrywalnego kraju lub związku na wszystkich graczy: Czy dla likwidacji wprowadzonego bałaganu warto cofnąć wszystko do stanu na 14 lipca? Obecnie zabawa tkwi w stanie niespójnym, jednak zostaną dołożone wszelkie starania, by po poznaniu zdania uczestników albo zostały usunięte wszelkie posty dotyczące bombardowania, albo przywrócona zacytowana tu notka.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 17 lip 2021, 15:16 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Myślę, że warto cofnąć wszystko do stanu na 14 lipca. Byłoby trochę smutno, gdyby RPG zakończyłoby się po kilku dniach zabawy.
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
So, 17 lip 2021, 15:34 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Można to wytłumaczyć tak, że w skutek mocy dobrego ducha wszystko wróciło do normy
|
So, 17 lip 2021, 15:46 |
|
|
Don Basilio
Norman
|
Boga Baala z królestwa bożego*
|
So, 17 lip 2021, 17:47 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Popieram ten pomysł Sam sugerowałem że Królestwo Boże będzie bronić świat przed Piekłem na Ziemi
|
So, 17 lip 2021, 18:17 |
|
|