|
|
Teraz jest So, 28 gru 2024, 18:57
|
Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Nie ukrywajmy - Te wszystkie rewolucje wprowadziłyby forum w jeszcze większą przepaść. Nie wiadomo, co by się stało, ale zapewne nic dobrego.
Więc przepraszam was wszystkich, a szczególnie Grzesia, Dizla i Bambosza. Byłem chamski (co jednak w małej ilości było spowodowane zachowaniem dwóch ostatnich), dążyłem do władzy. Jednak Moderatorium udało się obronić forum przede mną, mocno trzymało się swoich praw, i za to Je podziwiam.
Trzeba się przystosować, że Moderatorium działa wedle własnych praw, jedynie członkowie mogą coś zdziałać. I członkowie mogą wybrać moda.
Do parlamentu dążyłem jedynie, aby mieć chociaż mały kawałeczek władzy, za co mi serdecznie przykro. Chyba dobrze, że nie udało mi się dojść do ustanowienia rady.
Wiem, że nie zasługuje w ogóle na przyjęcie do parlamentu, a co dopiero na moda. Jednak postanowiłem, że będę od teraz lepszym użytkownikiem, będę dążył powoli do upragnionej przez każdego usera funkcji, jaką jest moderatorstwo.
Papierowy Mario, szerzej Traktor.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 23 sty 2010, 21:42 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Ha. Chociaż też przepraszałam, podpisuję się pod Marianem szerzej Traktorem.
Teraz jest jakaś taka fajna, luźniejsza atmosfera... przyjęcie na moda Marty chyba ją uregulowało. Zajmijmy się 5 rocznicą.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
N, 24 sty 2010, 09:13 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Łączymy się w bólu po tragedii w Smoleńsku z całym Narodem Polskim, którym ona wstrząsnęła.
W związku z tym, po zasięgnięciu opinii moderatorów ogłaszam żałobę na forum od tej chwili do 17 kwietnia. W tym czasie kanalizacja będzie zamknięta, oraz niewskazane będą zabawy i żarty.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
So, 10 kwi 2010, 19:53 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Jednocześnie zabraniamy naśmiewania, znieważania, oraz potępiania żałoby i żałobników na forum...Przez ten czas obowiązywał będzie spokój...Nie przestrzegający wyżej wymienionych nakazów, zostaną ukarani ostrzeżeniem, bądź w ostateczności banem...
Tutaj pragnę upomnieć Johannę i Traktora za ich haniebne zachowanie...
Dziękuję... [*]
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 10 kwi 2010, 20:24 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Pragnę poinformować, że Euresanda zrezygnowała ze stanowiska administratora. Zostaje więc członkiem Rady Mędrców.
|
So, 8 maja 2010, 23:03 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Mam pytanie w takim razie kto zostanie drugim administratorem ?
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 9 maja 2010, 10:52 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Drugi administrator zostanie prawdopodobnie wyłoniony z Moderatorium w najbliższym czasie.
|
N, 9 maja 2010, 12:12 |
|
|
Criss
Norman
|
A czy zwykli użytkownicy mają na to jakiś wpływ?
Nie.
Oczywiscie, że NIE // xD
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
Wt, 11 maja 2010, 18:04 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Informuję, że Mędrcy Bambosz i Paweł96 uprzejmie zgodzili się przejąć obowiązki moderatorskie w celu pomocy obecnym moderatorom, na co Moderatorium wyraziło zgodę. Tak więc Bambosz i Paweł nadal są Mędrcami, ale mają prawa i obowiązki moderatorskie.
|
Śr, 20 paź 2010, 16:47 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Miejmy nadzieję, że dawni moderatorzy pomogą naszemu wspaniałemu forum kwitnąć znów na swojej dawnej posadzie.
Śr, 20 paź 2010, 16:55 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
też mam taką nadzieję
_________________ wróciłem
|
Pt, 5 lis 2010, 19:53 |
|
|
Kontrabass
|
Mam pytanie, czy Euresanda jednak nadal jest administratorem?
|
So, 11 gru 2010, 13:49 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
Re: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
nie,jest w radzie mędrców.
_________________ wróciłem
|
Pt, 17 gru 2010, 19:11 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Z wielką radością informuję, że z dniem dzisiejszym kończy się niepewność dotycząca wyboru nowego administratora, gdyż Moderatorium postanowiło powołać na to stanowisko - Bambosza!!! Jest to dodatkowy administrator, na którego tak czekaliście. Serdecznie Gratuluję!
|
Śr, 22 gru 2010, 23:18 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Jupi ja gratuluje Bamboszowi wyboru i życzę sukcesów na stanowisku administratora.
Cz, 23 gru 2010, 08:35 |
|
|