|
|
Teraz jest Śr, 1 sty 2025, 04:36
|
Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Autor |
Wiadomość |
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2
|
Popieram, punkt 5h również jest zły, bo modzi mają już chyba połowę czcionek... powinno byc tak, że wszyscy modzi używają jednolitego koloru, czerwonego na przykład... i myślę, że można usunąć tamte dwa posty "Regulamin został zaktualizowany", bo tutaj jest informacja od Grzesia.
_________________ Ech...
|
Pn, 22 wrz 2008, 19:59 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
|
>> No tak, ale jeżeli każdy miałby ten sam kolor to trudniej byłoby poznać kto ci się podpisał (albo głupie wykorzystywanie koloru vive Kabuto i pomagam pomarańczowym).
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pn, 22 wrz 2008, 21:20 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
BIG LOL! Czyli Twoim zdaniem każdy użytkownik zagląda do tego tematu? Informacja powinna być przy regulaminie.. Jeśli dopisujący się do posta moderator się nie podpisze, to faktycznie autor będzie nieznany. Ale podpisywanie się wystarczy w przypadku wspólnego koloru moderatorów. To już raczej zależy od użytkownika, a nie regulaminowej zasady.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pn, 22 wrz 2008, 22:55 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
|
Rzeczywiście nie wszyscy zaglądają do tego tematu. Ale tam są dwa takie same posty- należałoby usunąć ten Topka. I za jakiś czas, gdzieś tak w okolicach Nowego Roku, można by usunąć i ten Michcia bo do tego czasu wszyscy dotychczasowi uzytkownicy zauważą zmiany.
_________________ Ech...
|
Wt, 23 wrz 2008, 14:02 |
|
|
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
FORUM masz racje ale nawet jak usunie sie te tematy np. teraz . Ktoś moze np za pare dni opuscic forum reksia a potem wy w nowym roku tworzycie ten sam . On wraca i patrzy , mówi : Nic sie nie zmienilo, nie mam tu po co zaglądac.
Nawet jak usuniecie i potem stworzycie to i tak userzy którzy dawno tu nie bylnie nie zauwazą róznicy. Ja bym wolał żebycie stworzyli nowy dział na forum, wtedy userzy by częściej spędzali czas na forum i odwiedziny by sie zwiększyły
Wt, 23 wrz 2008, 14:31 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Prawdopodobnie w dniu założenia nowego działu sporo użytkowników by coś w nim napisało, zwykle tak jest. Ale jaki to ma być dział?
Co do usuwania - jestem przeciwko. Po co cokolwiek usuwać?
Pierwszy raz się z Tobą zgodzę. A co Ci przeszkadzają te posty? Będzie przynajmniej wiadomo kiedy regulamin był aktualizowany.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Wt, 23 wrz 2008, 15:04 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Zarządzenie nr 3
Aby zachęcić nowych użytkowników do logowania się, postanowiłem usunąć aktywacje kont użytkowników. Aktywowałem też wszystkich użytkowników. Od teraz każdy kto się zarejestruje, może się od razu zalogować.
Zarządzenie nr 4
Jako, że gra Reksio i Miasto Sekretów zbliża się wielkimi krokami, postanowiłem stworzyć dział "Reksio i Miasto Sekretów".
Życzę miłego wieczoru.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pt, 24 paź 2008, 19:53 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Mam nadzieję, że to z aktywacjami pomoże...
A nie że będzie więcej spamu czy takie tam...
Dział powstał...
Jak na razie jest mały, ale rozrośnie z chwilą wydania gry...
|
Pt, 24 paź 2008, 20:04 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Drodzy Użytkownicy!
Pragnę poinformować o odwołaniu Pingwinka96 z funkcji moderatora forum. Moderatorium od jakiegoś czasu planowało go usunąć. Pingwinek pojawił się jednak i obecał, że już będzie aktywny. Po kilku dniach napisał, pozwolę sobie zacytować:
"Proszę cię żebyś mnie usuną z funkcji moderatora. Wybrałam co jest dla mnie ważniejsze szkoła czy głupie forum do którego zmuszają mnie do pisania i moderowania co w 6 klasie podstawówki dla mnie szkoła jest na przedzie. Gdybyś cie mnie tak nie szntażowali że jeśli nie będę moderował to może bym coś pisał ale do szantaży mam wstręd i ich nie nawidzę."
Ustosunkuje się do Jego wypowiedzi ; Moderatorium nie szantarzowało Pingwinka. Postanowiliśmy odwołać Pingwinka ; On za jakiś czas pojawił się i prosił o to żebyśmy go nie odwoływali, mówił, że będzie aktywny jako moderator. Zgodziłem się i dałem mu szansę. Po kilku dniach napisał do mnie na gg powyższy tekst. W związku z jego rezygnacją, odwołałem go z funkcji moderatora.
Pozdrawiam!
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 30 paź 2008, 18:53 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
|
Nie mogę zdzierżyć dziwności tego "listu" więc go trochę skomentuje.
>> no no, początek zapowiadał się mądrze i inteligentnie . >> I tu mnie dobiłeś :/. Najpierw prosisz żebyś nadal został moderatorem, a zaraz piszesz, że forum jest głupie. Sorry Winnetou, z adminem jest jak z dobrym bankiem i mężczyzną musi pracować oraz zarabiać. A po drugie czy ktoś Cie zmuszał żebyś został modem ? >> Czyżbyś uczył się 24/7 ? Założę się, że codziennie masz choćby trochę wolnego. Ale po co choćby 5 minut marnować na "głupie forum" na którym jest się modem :/. Lepiej powiedz prawdę, że nie chce Ci się wchodzić na forum oraz "wyrosłeś" z Reksia. >> Hmm. Jakoś póki nie chcieli Cię odwoływać to jakoś o forum nie pamiętałeś.
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Cz, 30 paź 2008, 20:03 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
|
Proszę was nie komentujcie mojej sytuacjii !!
|
Pt, 31 paź 2008, 14:44 |
|
|
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
a jesli mowa o modzie to kiedy bedzie nabór na moderatorów ?
bo pewnie bedziecie szukac osoby na miejsce pingwinka
Pt, 31 paź 2008, 20:52 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Jakby co sugeruje xDominika, wiernie jest na forum przez chyba już rok i ma wspaniałe cechy moda
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pt, 31 paź 2008, 22:13 |
|
|
nostadamus
Norman
Dołączył(a): N, 4 wrz 2005, 10:32 Posty: 223 Lokalizacja: z miasta na L
|
Kabuto ty to masz przynajmniej troche postów i nawet jakby był nabór to by pewnie nie wybrali kogoś kto ma mniej postów niż 200
Pt, 31 paź 2008, 22:14 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
xDominik miał 500, ale usunęli kanalizacje
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pt, 31 paź 2008, 22:20 |
|