|
|
Teraz jest Pt, 27 gru 2024, 09:45
|
Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Gromkie brawa. Powodzenia w moderowaniu, wspaniałych pomysłów, długiej kadencji życzy Autor i inni znan, lubiany i nie lubiani użytkownicy/szkodnicy.
|
Pt, 31 maja 2013, 18:08 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Gratuluję nieznany, zasłużyłeś na to stanowisko (przynajmniej wg większości i mnie). Powodzenia na nowym tunelu Forumowania Życzę wielu pomysłów, których i tak było bez liku, a także dużej ilości wolnego czasu
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 31 maja 2013, 19:21 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Gratulacje, nieznany! Oby twoja "praca" administratora była równie dobra jak moderatora...
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 1 cze 2013, 10:42 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Haha, gratulować gratulować Szczerze mówiąc ja i Kacper98 spodziewaliśmy się, że nieznany prędzej czy później zostanie adminem, ale że aż tak szybko to nie Mam nadzieję, że nie poddasz się lenistwu i rozkoszom tego świata, tylko będziesz dążył do wyższych celów, do których nie wszyscy są stworzeni No i życzę aby pod twoim kierownictwem forum rozwinęło się bardziej niż kiedykolwiek wcześniej Czyli że teraz Bambosz jest w Radzie tak?
So, 1 cze 2013, 13:47 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Gratulacje Można zrobić aktualizację w regulaminie...
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
So, 1 cze 2013, 16:12 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Będzie jeszcze nowy admin lub mod wybrany i aktualizacja teraz nie ma sensu...
|
So, 1 cze 2013, 16:13 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Dziękuję, dziękuję. Nie było mnie przez dwa ostatnie dni, więc dopiero dzisiaj się dowiedziałem (rany, ile ja mam teraz postów do nadrobienia, bo zawsze wszystkie czytałem...), choć spodziewałem się tego, o "abdykacji" Bambosz poinformował moderatorium już jakiś czas temu, debaty trochę trwały. Co tu więcej mówić - mam nadzieję, że spiszę się na moim nowym stanowisku. Trochę mi zajmie ogarnięcie wszystkiego, minął kawał czasu, odkąd administrowałem gdzieś, ale wkrótce wszystko znów ruszy pełną parą.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 2 cze 2013, 14:15 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Gratulacje! Mam nadzieję, że podobnie jak za kadencji moderatora będziesz miał dobre pomysły i, że będziesz nadal prowadził walkę MODA ze złem. Podobnie jak Doktor przyzwyczaiłem się do zielonego nicku.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Ostatnio edytowano Śr, 30 gru 2020, 09:37 przez kretonpodziemny, łącznie edytowano 1 raz
|
N, 2 cze 2013, 15:43 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
A kto się tego nie spodziewał? Serdecznie gratuluję, nieznany. Czuję, że na to stanowisko została wybrana bardzo dobra osoba. Mam nadzieję, że teraz forum jeszcze bardziej rozkwitnie - oczywiście na dobrze. Dobrze by było też ogarnąć kilka rzeczy na forum, które kuleją. Jeszcze raz gratuluję.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 2 cze 2013, 18:44 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Niniejszym ogłaszam, że nowym moderatorem, który uzupełni lukę w Moderatorium po odejściu Dadiego i moim awansie na admina, zostaje AdamMag. Gratuluję!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 28 cze 2013, 11:08 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
Dodam również, że Adam był najlepszym kandydatem na to miejsce i był w sumie bezkonkurencyjny. Także Adamie: życzę ci wszystkiego co najlepsze na nowym forumowym stanowisku.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 28 cze 2013, 11:14 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Gratulacje, niech ci sprzyja te moderowanie. Zasłużyłeś. BRAVO!!!! Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam. STO LAT!!!
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 28 cze 2013, 11:32 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Ja również pragnę podziękować Adamowi. Życzę mu dobrego modowania, mało spamu, dużo przyjemności. I zastania kiedyś administratorem
|
Pt, 28 cze 2013, 12:47 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Życzę wszystkiego dobrego w modowaniu! Następnym razem ja się wepchnę
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 28 cze 2013, 12:50 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Oczywiście gratuluję. Miłej pracy, małego spamu, dużego wsparcia od reszty modów...
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 28 cze 2013, 12:50 |
|
|