|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 19:37
|
Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Re: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Dzień Dobry. Ogłasza się co następuje. Jako że Bot zrezygnował z funkcji moderatora, zmuszeni byliśmy powołać kogoś na jego miejsce. Wybór padł na Kacpra98. Cóż by tu więcej rzec.. Kacprze, wielkie gratulacje. Jestem pewien że dobrze sprawdzisz się na nowym stanowisku i będziesz wykonywał swoją nową pracę jak najbardziej sumiennie. . Moderatorium postanowiło również przenieść Artura i Spidiego do Rady Mędrców, ze względu na dłuższą nieobecność.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 19 kwi 2014, 17:33 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Brawo, Kacprze! Cieszę się, że ta decyzja została podjęta, zwłaszcza, że w dzisiejszych czasach na forum nie wchodzi za dużo moderatorów. Mam nadzieje, że będziesz codziennie pilnował forum, tak jak należy. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w moderowaniu forum!
|
So, 19 kwi 2014, 17:36 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Kacper98,zasłużyłeś sobie. Wywiady,bycie na forumitd. Bot chyba traktował to forum już nie całkiem serio . Życzę pomysłów,Powodzenia!
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 19 kwi 2014, 17:37 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Brawo, Kacper. Od razu wiedziałem, że ty będziesz modem. I wiedziałem, że ty nim dziś zostaniesz. Gratulacje, życzę powodzenia w moderowaniu, mało rozdawania bananów i długiego pobytu na forum.
|
So, 19 kwi 2014, 17:39 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Wielkie gratulacje, Kacper. Wszystko, co robiłeś na forum w końcu musiało być docenione i pochwalone. Czułem, że w niedalekiej przyszłości będziesz modem. I już nim jesteś. Brawo, jeszcze raz. Lobon, jeśli chodzi o bota, to pewnie nie ma dużo czasu na ogarnięcie tego wszystko, więc taka była kolej rzeczy. 9 lat na forum to jednak całkiem dużo. Jest jeszcze jedna rzecz, która mnie lekko zaskakuje. Mianowicie to, że Artur i spidi już są Mędrcami. No cóż, na każdego przyjdzie czas. Naprawdę, ostatnie czasy to czas pełen zmian. Mam nadzieję, że na lepsze. Dużo lepsze. Jeszcze raz gratulacje, Kacper. Dużo sukcesów na nowym stanowisku i przyjemnej pracy Pozdrawiam, Kretes102.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 19 kwi 2014, 17:46 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Gratulacje! Mam nadzieję, że od teraz modzi będą często wchodzić na forum. Skoro Kacper wchodził często na forum to na pewno tak też będzie.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
So, 19 kwi 2014, 18:31 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Bardzo dziękuję za te wszystkie miłe słowa. Mam nadzieję, że was nie zawiodę, wszak wyzwoliło się we mnie wiele pozytywnej energii, endorfin no i oczywiście chęci działania. Jeszcze raz dzięki.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 20 kwi 2014, 22:14 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Gratulacje Kacper, powodzenia w rzetelnym pełnieniu stanowiska
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Cz, 22 maja 2014, 08:58 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Właściwie to moja decyzja i pewnie polecą hejty, że to zrobiłem, ale w związku z ostatnim atakiem pewnych gryzoni, gracjanów i innych dziwadeł, jestem zmuszony wybrać swojego tygodniowego zastępce. Jako, że Adam miał dłuższy staż od Kacpra, wybór padł właśnie na niego. Wracam jakoś za tydzień i liczę na to, że nie napsujecie humoru i nerwów nowemu, tymczasowemu administratorowi. Pozdrawiam.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 25 sie 2014, 17:02 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Chciałbym podziękować Adamowi za godne zastąpienie mnie na stanowisku administratora w trakcie mojej nieobecności. Jako tako już wróciłem i w najbliższych dniach postaram się ogarnąć sprawy związane z monster show.
|
Pn, 1 wrz 2014, 17:19 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
No w tej sytuacji mogę powiedzieć chyba tylko: "Polecam się na przyszłość"
Wt, 2 wrz 2014, 14:27 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Regulamin został zaktualizowany. Nastąpiło dodanie nowego podpunktu o konkursach.
|
So, 29 lis 2014, 18:07 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Dzień Dobry. Mam dla was dobrą i złą wiadomość. Proponuję by zacząć od tej gorszej. Adam postanowił zrezygnować ze stanowiska moderatora. Poprosił mnie o przeniesienie do Rady Mędrców. Oznacza to nic innego jak konieczność wyboru nowego moderatora.
|
Pn, 16 lut 2015, 16:25 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
No więc dzień dobry xD Chciałem w tym oto temacie wyrazić najszczersze kondoaz chce się napisać m małym druczkiemlencje z powodu odejścia Adama na stanowisko mędrca. Dosyć nad tym ubolewam, aczkolwiek żywię w głębi swej duszy blady płomyk nadziei na jego powrót szybszy lub późniejszy. Adam był jest człowiekiem kreatywnym i naprawdę w swojej forumowej karierze przyczynił się do rozkwitu tej strony.
Drugą sprawą są gratulacje, które pragnę oto złozić osobie z literą K w nicku, najpewniej chodzi tu o Kretesa102, bądź Czarnoksiężnika. Wierzę, że będzie ona dobrze wypełniać swoją funkcję. I w ogóle wszystkiego najlepszego xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 16 lut 2015, 17:05 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Więc przyszła i pora na dobrą wiadomość. Zapewne jesteście ciekawi kto zajmie miejsce Adama. Zastanawiacie się pewnie nad dwoma wybitnymi na to stanowisko kandydatami. Nie wiecie, który z nich ma wygrać walkę o forumowe stanowisko. To jak najbardziej zrozumiałe. Ale... Pewnie was wszystkich zaskoczę! Moderatorium na stanowisko Adama postanowiło wybrać Nikę. I to właśnie ona od teraz będzie stać na straży ogólnego porządku. Uznaliśmy, że nada się najlepiej ze wszystkich. Dominice serdecznie gratuluję objęcia nowego stanowiska i życzę udanej realizacji marzenia każdego z użytkowników tego forum - bycia moderatorką Jednocześnie dziękuję Adamowi za przeogromny wkład pracy w funkcjonowanie forum, bycie prawdopodobnie najlepszym moderatorem w jego historii, a także życzę częstego odwiedzania nas jako zasłużony już mędrzec.
|
Pn, 16 lut 2015, 20:10 |
|
|