|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:30
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom
Autor |
Wiadomość |
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom
Hello 2
Realizując punkt 16 regulaminu zakładam ten temat.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
Ostatnio edytowano Wt, 30 gru 2008, 22:37 przez Grzes, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 30 gru 2008, 22:28 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
1. Zgodnie z punktem 16 regulaminu, podpunktem "a"
xDominik
otrzymuje pochwałę za znajdywanie i zgłaszanie moderatorom multikont, które są niezgodne z regulaminem. Za co bardzo xDominikowi dziękuję w imieniu całego Moderatorium.
|
Wt, 30 gru 2008, 22:33 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
2. Zgodnie z regulaminem Bot zostaje nagrodzony oficjalnym wyróżnieniem Moderatorium jego komiksu pt. "Reksio i Weterynarz Coś". Temat z komiksem zostanie przyklejony.
|
So, 3 sty 2009, 17:19 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
W ramach nagrody za komiks Reksio i weterynarz coś, użytkownik Bot otrzymuje rangę "Komiksowy Artysta".
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 2 maja 2010, 18:40 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Re: Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom
Luk oraz Kacper98 , otrzymują pochwałę za ogólną pomoc na forum oraz zgłaszanie spamu oraz mądre posty na forum.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 9 sie 2011, 08:32 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Re: Ogłoszenia nagród udzielonych użytkownikom
Informuję iż Jaller98 za wykonanie obrazków do większości działu otrzymuje dożywotnią rangę " Forumowy Artysta " i specjalny jej kolor, który sobie wkrótce wybierze.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 12 maja 2013, 14:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|