|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:07
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Szkoda, że 3D
@lekki odkop (mam nadzieję, że admini i modzi się nie pogniewają, że odkopałem ten temat sprzed prawie dwóch miesięcy) Ja mam całkiem odmienne zdanie. Już trochę się przekonałem do tego 3D i chce powiedzieć, że mi się podoba. Jest fajny. Powiem tak, że ta gra jest fajna i już mniejsza o to czy jest w 3D czy w 2D. Gra ma być interesująca, a nie kłócić się o to czy jest w 2D, czy też nie. Więc lepiej tak jest, jak jest. Widocznie tak musiało być.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 27 cze 2013, 11:42 |
|
|
opipiter11
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Ja tam nie wiem. Ooooo.....mam...2D i 3D jest fajne! (Jejjjj epicka odpowiedź )
|
Pn, 8 lip 2013, 15:01 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop Ja jak zwykle jestem razem z Kretesem102 odmieńcem. Przekonałem się do 3D i twierdzę, że jest bardzo fajne. No AM niezbyt wychodzi robienie grafiki 3D, są za to mistrzami grafiki 2D. Ale no wszystkiego trzeba próbować. Cóż, świat musi iść do przodu, więc zmiana grafiki była niemalże wymuszona. Osobiście byłbym jednak za tym, by w następnych grach wróciła grafika 2D.
|
N, 14 wrz 2014, 09:07 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Ja w tym temacie powiem tylko, że Aidem Media chciało wypuścić dodatek który by się wyróżniał na tle innych części. Cutscenki były w 2D, a gra w 3D. I w sumie fajnie by było, bo wiadomo, Reksio i ferajna trafiają do Monolitu , a tam może być nieco inaczej. Ale RiMS również było w 3D co było błędem.
|
Pt, 24 lip 2020, 19:43 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Dokładnie! Fabularnie TTW to furtka do świetnych możliwości, ale utrzymanie kolejnych części w 3D powodowało nieścisłości, problemy z klimatem, a dodatkowo przez to RiMS fatalnie się zestarzało.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 24 lip 2020, 19:49 |
|
|