|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 00:20
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Animacje postaci
Jak zauważyliście w trzecim wymiarze są różne inne niż znamy animacje. Kogut się drapie, a Reksio chodzi po schodach. Jak wam się one podobają? Wypowiedzcie się na ich temat!
Ja kocham patrzeć jak Reksio tańczy. Powinien chyba zapisać się do szkoły baletowej.
|
Cz, 1 maja 2008, 13:13 |
|
|
Gość
|
ja lubię jak kretes podryguje, oraz jak się ślizga po lodzie, to bardzo zabawne mimo że przeszkadza w grze
|
N, 4 maja 2008, 08:23 |
|
|
Gość
|
Wiem . Jak Reksio się ślizga też jest zabawne. Wg mnie Reksio jest najlepiej zanimowaną postacią w rikttw.
|
N, 4 maja 2008, 12:15 |
|
|
Gość
|
to prawda, chociaż kogut też ma wiele animacji, np. bardzo lubię jak Reksio wspina się po drabinkach bardzo dobrze jest to zrobione a podfruwanie koguta jest o wiele ciekawsze niż ruchy Kretesa <nie zębym nie lubił Kretesa według mnie ma mniej ciekawych ruchów niż pozostałe postacie wyłączając oczywiście roboty>
|
Pn, 5 maja 2008, 12:26 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Tak... Reksio i Kretes i Kogut. Wszyscy są fajnie animowani lecz chyba teksty Kretesa są najlepsze. "Ale mam fuchę" albo Koguta: "Niczym orzeł"!
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Śr, 7 maja 2008, 12:45 |
|
|
Reksio133
Się Odezwał
|
Mi też się podoba jak Reksio tańczy lub robi przysiady jest przepiękny albo jak nie wie co zrobić śliczny Kretes jest super fajne słowa a Kogut jest super jak mówi kokoda fajne
_________________ Oby wyszła kolejna przygoda Reksia!
|
Pt, 23 maja 2008, 17:06 |
|
|
silluke
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 10 lut 2007, 15:59 Posty: 93 Lokalizacja: nic nie mówię nic nie dokańczam
|
Mi się podobają wszystkie animacje ale uwielbiam jak Kretes śpiewa "Już niosą mi suknię z welonem" <-- to najbardziej ale też wszystkie inne teksty kretesa "no leć ty złomie".
_________________ niech kretes będzie z wami
zapraszam do czytania opowiadania pt. muchołówka
|
Pt, 30 maja 2008, 14:51 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Według mnie najlepiej zzanimowany jest Kretes, nie wiem czemu, ale Kretes.
_________________Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!
|
Wt, 12 sty 2010, 07:08 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Ogólnie wszystkie postacie są dobrze zanimowane i nie ma się do czego przyczepić. Fajny jest ślizg Reksia po lodzie, szkoda tylko, że ciągle na brzuchu, a nie np. na plecach...
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 1 maja 2010, 12:34 |
|
|
harkokokonem
Norman
Dołączył(a): Pt, 7 maja 2010, 13:58 Posty: 273 Lokalizacja: z teleportera
|
_________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie!
|
Śr, 9 cze 2010, 14:45 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 9 cze 2010, 14:57 |
|
|
harkokokonem
Norman
|
Czy my sie znamy?
MOJE FORUM
|
Śr, 9 cze 2010, 14:58 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Albo
@topic: Zaanimowani są dobrze, tylko że 3 wymiaru są wady: na przykład sobie ręke mogą włożyć w kulę...
|
Cz, 10 cze 2010, 12:18 |
|
|
harkokokonem
Norman
|
Albo jak Reksio tańczy to czasami wchodzi w kulę albo w nicość.
MOJE FORUM
|
Pt, 11 cze 2010, 17:46 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Animacje postaci
@odkop Animacje postaci w grze "Reksio i Kretes: Tajemnica Trzeciego Wymiaru" podobały mi się i to bardzo. Są ciekawe, ale niestety miejscami zbugowane (np. Reksio wchodzi w kulę i wygląda to... komicznie). Najbardziej podobały mi się animacje kreta Kretesa. Uważam, że naprawdę dobrze go zaanimowano.
|
So, 13 wrz 2014, 07:19 |
|
|