|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:47
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Kornelek coś ukrywa?
Szpon? On to rozwalił nogą (żółta). Szpon jest zielony.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 20 sie 2011, 13:40 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Moim zdaniem to zbieg okoliczności, że jak kopną monolit, to akurat wyskoczyli Reksio, Kretes i KW wyskoczyli. Ta scenka pokazywała się na koniec gry, czyli po przejściu ostatniego etapu Mrocznej Wieży. Z wieży można było się wydostać się tylko tak. Ale jednak Kornelek zachowywał się dziwnie...
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Śr, 24 sie 2011, 14:51 |
|
|
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
Po RIU Kornelkowi przychodziły jeszcze do głowy pomysły,żeby zawładnąć galaktyką i pozbyć się Reksia.Jest duże prawdopodobieństwo,że Kornel maczał w tym palce(a raczej skrzydła).Uwolnił ich pewnie dlatego,że nie chciał stracić brata.
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
So, 27 sie 2011, 02:54 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
No właśnie - nie pomyślał o tym, że wszyscy się mogą wciągnąć, a Reksio sam nie dałby rady i zostałby tam na zawsze, a Kornelek w chichy
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 2 wrz 2011, 16:36 |
|
|
Parnassus
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 31 sie 2011, 09:44 Posty: 56 Lokalizacja: Wrocław Pozdrufki
Naklejki: 0
|
To jasne że jest w to zamieszany.
_________________Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
|
So, 3 wrz 2011, 08:53 |
|
|
assaw
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 15 gru 2009, 20:10 Posty: 48 Lokalizacja: z zakonu Ryżokitowców
|
Pewno po nowej części Miasto SeKretów 2 wyjdzie "Reksio vs Kurator". Może wreszcie pojawi się Darth Miaul.
_________________ Nie dla ACTA!
|
Wt, 21 lut 2012, 11:02 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Haha dobre ...Po pierwsze jest już potwierdzone że kolejna gra po CoS 2 będzie to CoS 3 .Po drugie cała nowa seria ma być obsypana Miastami Sekretów...Po trzecie Reksio i Kornelek to przyjaciele ... Więc dlaczego mieli by walczyć ze sobą ? Bez sensu ...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 21 lut 2012, 17:08 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Popieram... przecież miał się zmienić. Poza tym w pozostałych grach takich jak Czarodzieje i Wehikuł Czasu pomagał bohaterom jak tylko mógł... co prawda nie wiele mógł, no ale zawsze coś. Coś w tym na pewno jest... inaczej nie zachowywał by się tak tajemniczo.
N, 29 kwi 2012, 18:47 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
"I będę już dobrym Kornelkiem" xD Cytat z RiU, Kornelek mówi, że będzie grzeczny. No więc nie powinien już raczej stawać w szranki z Reksiem xD Co prawda mówił nie kiedy (np. w RiWC), że mógłby "uniknąć pewnych sytuacji", ale raczej nie ma (już) złych zamiarów.
|
Pn, 30 kwi 2012, 17:07 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Mam pytanie:Jak Kornelek mógł być głosem jak był z Molly i Kari Matą przy monolicie? To (wg mnie)wyklucza go jako głos w monolicie.To był Narrator.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 7 sie 2012, 16:52 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Zgadzam się z wszystkimi!
|
Cz, 9 sie 2012, 08:24 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
To pewnie jakiś krewny narratora, a Kornelek pewnie zna taką budowle i wiedział kiedy wkroczyć do akcji jako "uwalniacz"
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 16 sie 2012, 19:46 |
|
|
medina1
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 30 lip 2012, 16:29 Posty: 31 Lokalizacja: nora kretesa
|
Według mnie Kornelek po prostu patrząc jak Molly i KMH próbują unicestwić monolit ,pomyślał ,że lekkie stuknięcie może dać podany rezultat.
_________________ polecam ,,dynastie Miziołków,,, Kaszydło- homo nie bardzo sapiens. Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień) Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie ,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię! Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej. Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
|
Pn, 20 sie 2012, 17:44 |
|
|
skiper-reksio
Bywalec Nory
|
ou matku będziecie tak gadać bezcelowo i dawać dziwne i niewyjaśnione teorie weście się spytajcie projektantów rej gry
|
So, 15 gru 2012, 09:23 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Podsumowując: 1. Kornelek musi coś ukrywać. 2. Co-tego się nigdy nie dowiemy. Nawet trochę lepiej. Zazwyczaj każda taka teoria zadowala każdego kto ją wymyślił. Za pewno wyjaśnienie Aidem nas rozczaruje... Może Głos jest dla każdego kimś innym?
|
N, 5 maja 2013, 14:30 |
|
|