|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 13:25
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
Poziom trudniejszy
Ostatnio przeszedłem grę na poziomie łatwiejszym,więc postanowiłem zagrać na trudniejszym,ale nie widzę żadnej różnicy.Czy te poziomy się czymś róznią?
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
Wt, 3 sty 2012, 16:11 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Poziom trudniejszy
Musisz jedynie zaznaczyć więcej generatorów, by odblokować poziom windowy. W czterech słowach: więcej leveli do przejścia.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 3 sty 2012, 16:24 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 659 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Re: Poziom trudniejszy
@Odkop Sprawdziłem - na poziomie dosyć trudnym wymagane jest do zapalenia na każdym piętrze 6 generatorów, a na jeszcze trudniejszym - 7. Jednak na każdym piętrze generatorów jest aż 12, więc potencjał do wyzwań jest dużo większy (a przecież poziom dosyć trudny jest sam w sobie trudny ).
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 7 sie 2020, 18:27 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|