|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:37
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
KogutWynalazca
Roz-kreca się
|
Nasze poziomy do TTW
A nuż się uda. W tym temacie możemy dzielić się własnymi poziomami do RiKTTW stworzonymi w edytorze (jeszcze raz dziękuję autorom patcha ). Mam nadzieję, że odzew będzie większy niż zero. To ja zacznę. Poziom 0 to współpraca Reksia, Kretesa i Koguta Wynalazcy w celu uruchomienia 2 generatorów. Poziom 1 to podróż Reksia przez zimową krainę po to, by uruchomić 2 generatory. Poziom 2 to współpraca Kretesa z Kogutem - 3 generatory.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
Śr, 10 lip 2019, 10:12 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Re: Nasze poziomy do TTW
Odkop Grałem w twoje poziomy, Kogucie i gratuluję kreatywności. Cieszę się, że okazały się na tyle łatwe, że nawet ja byłem w stanie je przejść.
Przy okazji znalazłem 2 problemy z edytorem, dodam je też do to-do listy w Modowaniu. Mianowicie po wyjściu z poziomu stworzonego w edytorze jesteśmy przekierowywani do mrocznej wieży, zamiast do edytora (wydaje mi się, że pisał już o tym myśliwy112, to tylko niewielka niedogodność), oprócz tego generatory uruchomione wraz z przejściem poziomu liczą się do otwarcia komnaty windowej, a co gorsza zdarza się też, że zaznaczony poziom w mrocznej wieży zostanie uznany za ukończony po przejściu jakiegoś w edytorze (ja miałem tak z tym poziomem Kretesa, do którego jesteśmy przekierowywani po tutorialu - swoją drogą można by było zmienić też to, żeby po tutorialu wyrzucało nas nie do tego poziomu, tylko do mrocznej wieży, gdzie nam głos wyjaśnia co i jak).
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
So, 25 lip 2020, 14:16 |
|
|
KogutWynalazca
Roz-kreca się
|
Dzięki bardzo. Już dość dawno nie grałem w RiKTTW (w sumie ostatnio w momencie pisania tamtego posta ), ani w sumie w żadną grę z Reksiem, ale chyba pora w końcu triumfalnie do nich powrócić.
|
Śr, 9 wrz 2020, 14:50 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Oj tak. Szczególnie polecam grę z zainstalowanymi modyfikacjami. Z resztą nawet bez nich do Reksia się wcześniej czy później wraca.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Śr, 9 wrz 2020, 20:23 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Popieram zdanie @Kretonpodziemny. Mody są bardzo dużą i fajną częścią społeczności PR. Bardzo fajnym modem jest ten dzięki któremu mamy muzykę pana Brosza w RiSP. Robienie poziomów w RiKTTW też bardzo ciekawe. Drób loader i jego poprzednik do RiWC (menu z danymi poziomami). Poza tym Roostar wypuścił też później multi-łatkę poprawiającą między innymi czarowanie, czy łamigłówkę z kubkami.
|
Pt, 11 wrz 2020, 06:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|