|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 19:08
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Kaskadowa Valhalla
Art - wiesz, co robić. | | | | Narrator napisał(a): Rzekł, wręczając kretowi sztylet. Wiedział, że Art nie wie, co robić, ale wiedział też, że Art wie, co przed chwilą pomyślał, więc i wie, co robić. Mocno zagmatwane, ale... Wpłynąwszy do wraku Aquilli, znalazł zapasowy żagiel (jakimś cudem dalej suchy) i przy użyciu nożycobumerangu odtworzonego w międzyczasie ze szczątek tego zniszczonego w ognisku wyciął z niego bandaż. Kapitan nie może mieć mu tego za złe, zresztą żagiel może nie być już potrzebny temu statkowi. | | | | |
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 27 paź 2014, 14:23 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 27 paź 2014, 15:19 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
|
Pn, 27 paź 2014, 15:24 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
- GDZIE Z TYMI ŁAPAMI ?! - oburzył się rekin. - JA TAM JESTEM PRZYJAŹNIE NASTAWIONY. ALE OSTRZEGAM, ŻE DO CZASU. - wyjaśnił. - Wiesz co panie rekin, pańscy koledzy nie byli nie wiadomo jak mili kiedy ostatnio się z nimi spotkaliśmy. - powiedziałem. Dopiero jakąś chwilę później zdałem sobie sprawę, że stwór z którym rozmawiam jest znacznie większych kształtów od wcześniej poznanych rekinów. - Możliwe, że mówisz o naszych dzieciakach. Cóż, są one czasem chętne do różnorakich zabaw. Dzieci u nas cieszą się wolnością, nie są do niczego przymuszane, więc mogą robić to co im się żywnie podoba. Nawet straszyć inne istoty. - i.. rozrywać na strzępy - zauważyłem. - Tak, to też. Mam nadzieję, że nie przyjaźniliście się za bardzo z tym, z tą rozerwaną? - zapytał.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Pn, 27 paź 2014, 15:47 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Eee... właściwie trafiliśmy tu, bo szukamy pewnej zaginionej osoby...
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 27 paź 2014, 19:29 |
|
|
Pan Potwór
|
Rekin uciął sobie dłuższą pogawędkę z Kapitanem. Rozmawiali długo i zaciekle. Padały ostre słowa, padały wyzwiska, padały słowa przeprosin. Wszystko w końcu sprowadziło się do tego momentu: - A więc Alysia... Współczuję Olivierze. Może nie wyglądam jakbym współczuł, ale wierz mi.. robię to co mówię. Nie martw się statkiem, naprawimy go, ale jeszcze nie teraz. Nasi pracownicy od reperowania wraków, mają obecnie wolne. Proponuję, abyście udali się do Akwamarynowego pałacu. To rezydencja naszej królowej wszechoceanu - Angelisii. Myślę, że możecie się od niej sporo dowiedzieć na temat osób, które tajemniczo zniknęły. - stwierdził. Wyglądał na całkiem porządnego rekina. Był ułożony, potrafił prowadzić negocjacje, potrafił współczuć i cóż.. wyciągnął imię od samego Kapitana Gubernatora... Ciekawe. - Teraz was zostawiam. Wiecie gdzie się udać. Ja mam w planie kolejny patrol.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Wt, 28 paź 2014, 18:16 |
|
|
Czarnoksieznik
|
|
Wt, 28 paź 2014, 18:37 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
|
Śr, 29 paź 2014, 20:24 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Śr, 29 paź 2014, 20:48 |
|
|
Pan Potwór
|
Przy zamku rzeczywiście stał komitet powitalny w postaci dwóch całkiem grubawych dorszów.. Chyba dorszów. Nigdy nie wiadomo jak to jest z tymi rybami.. Jeden na wasz widok stwierdził: - Stop, teraz węgorz.
|
Cz, 30 paź 2014, 15:34 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Eee... dzień dobry... my na audiencję do królowej... ważna sprawa...
|
Cz, 30 paź 2014, 15:47 |
|
|
Pan Potwór
|
- STOP TERAZ WĘGORZ. - Usłyszałeś odpowiedź.
|
Cz, 30 paź 2014, 15:54 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
...Patrzcie świnie, król parkietu, ręka jak złamana. Nak... masakruję Węgorza, nananana.
|
Cz, 30 paź 2014, 15:55 |
|
|
Pan Potwór
|
- TERAZ WĘGORZ MA AUDIENCJĘ. NIE WEJDZIECIE.
|
Cz, 30 paź 2014, 15:59 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
A możemy przynajmniej wejść do jakiejś poczekalni? Mamy bardzo ważną sprawę, a węgorz pewno nie będzie miał długiej audiencji.
|
Cz, 30 paź 2014, 16:00 |
|
|