|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 19:15
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Kaskadowa Valhalla
A... kiedy skończy? Mnie więcej?
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 30 paź 2014, 16:02 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Autor: - Nie, nie możecie.
Czarny: - Skończy kiedy wyjdzie. Audiencja zaczęła się 1056 dni temu.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Cz, 30 paź 2014, 16:13 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Przepraszam... ja nie na audiencję. Ja służbowo na statek. Reprezentuję firmę "Kolczugi, miecze, tarcze i inne manele", specjalizującą się w hurtowej sprzedaży artykułów militarnych. Byliby panowie zainteresowani?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 31 paź 2014, 14:03 |
|
|
Pan Potwór
|
- Służbowo? - zapytał dorsz. - Przecież ma pan na sobie pidżamę! Kogo chce pan niby oszukać? Ubierz się pan w coś normalnego, to pogadamy. - wyjaśnił.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
Pt, 31 paź 2014, 22:56 |
|
|
Pan Potwór
|
PRZYPOMINAM, O NOWEJ ZASADZIE:
Kiedy trzeba podjąć jakieś działanie, wpływające w jakiś sposób na fabułę, konieczna jest odpowiedź większości osób. Jeśli zaś rozmawiacie z jakąś z postaci, zadajecie jej pytania, przekonywujecie ją w jakikolwiek sposób - wystarczy jedna odpowiedź.
Prosiłbym o większą aktywność, fajnie byłoby wyrobić się do grudnia z dotarciem do twierdzy Nestardiela.
|
Pt, 31 paź 2014, 22:59 |
|
|
Czarnoksieznik
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 3 lis 2014, 07:32 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Strój służbowy? Żołnierzu, nasza firma sprzedaje również łóżka. No nie moja wina, że nam każą piżamy nosić. Ale broni też mamy bogatą ofertę. Na przykład... pikomiecz. Połączenie piki, halabardy i miecza. Lekkie a zabójcze.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
Wt, 4 lis 2014, 21:14 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
|
Wt, 4 lis 2014, 21:16 |
|
|
Pan Potwór
|
Technologia istot tutaj żyjących zdecydowanie odbiega tej znanej Tobie. Nie mogłeś znaleźć niczego, co przypominałoby kratki wentylacyjne, czy też kanalizacyjne. Znalazłeś otwarte okno, ale było ono na 4.. nie... 8... nie.. czekaj... 48 piętrze. Przynajmniej na twoje oko.
- No dobra. Czekaj pan, zobaczę co da się zrobić. - wymamrotała pod nosem jedna z ryb. - ALE WĘGORZ! - Oburzył się drugi. - Siedzi tam już 3 lata.. To za długo. A ci panowie mają jakiś deal dla Angelisii. - odpowiedział drugi. Nie minęła chwila, a Dorsz otworzył bramę i wszedł do środka. Widok był raczej zaskakujący - brama prowadziła na dziedziniec zamku.. wewnątrz całkowicie.. wolnego od wody.
|
Pt, 7 lis 2014, 14:41 |
|
|
Czarnoksieznik
|
|
Pt, 7 lis 2014, 14:53 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
|
Pt, 7 lis 2014, 14:54 |
|
|
Pan Potwór
|
[i][color=#FFFF00]W tym też momencie usłyszeliście głos Strażnika Dorsza. - Węgorz postanowił zostać na dłużej. Zapraszam państwa. Pamiętajcie tylko, żeby nie mówić brutalnych rzeczy przy naszej królowej. Nie lubi drastycznych sytuacji. - Poprosił. Dorsz prowadził was przez setki zamkowych budynków, pomieszczeń, sklepów, a nawet stajni.. z konikami morskimi... Kiedy już znaleźliście się przed dużym wieżowatym czymś, co na wasze oko, było najbardziej reprezentatywną częścią budowli, dorsz odezwał się raz jeszcze. - No tak, tędy droga. Przed nami jedynie 126 pięter. - powiedział ze spokojem. - To potwornie dużo.. - stwierdziłem. - Jasne, ale dla gości mamy windę. - powiedział jeszcze spokojniej. Niedługo później znajdowaliście się już w sali Królowej. Dorsz was opuścił, ale zostawił z dwójką.. "elitarnych wojowników".
|
Pt, 7 lis 2014, 15:29 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Pani, reprezentuję firmę "Kolczugi, miecze, tarcze i inne manele", specjalizującą się w hurtowej sprzedaży artykułów militarnych. Ten tutaj, wskazał na Autora to mój sługa, a ten pokazał na Czarnego jest moim ochroniarzem. Płynęliśmy właśnie z ważnym ładunkiem na wyspę Halo-Fela (nie pytaj, pani), kiedy nasz statek zatopił Kraken...
Mistrz i Małgorzata <3
|
Pt, 7 lis 2014, 15:35 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Ostatnio edytowano Pt, 7 lis 2014, 15:44 przez Autor8, łącznie edytowano 1 raz
|
Pt, 7 lis 2014, 15:40 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Wraz z nami płynął także... ten tu... jego siostrzenica przed rokiem zniknęła na morzu. Słyszeliśmy o tobie, Pani, i pomyśleliśmy, że możemy u ciebie szukać pomocy...
|
Pt, 7 lis 2014, 15:43 |
|
|