|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 17:59
|
The Silent Wood - Rozgrywka
Autor |
Wiadomość |
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Re: The Silent Wood - Rozgrywka
Nanananannananna jezdeździe gupi.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Pt, 23 sty 2015, 17:33 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
O Boże, te totemy są strasznie dziwne i śmieszne.
|
Pt, 23 sty 2015, 17:36 |
|
|
Alysia
Postrach Siedmiu Mórz
Naklejki: 0
|
Po tym jak udało nam się potopić kilkoro z ożywieńców, usłyszeliśmy głos. - Taś taś pieski. Taś taś. - Była to najpewniej jakaś kobieta w stosunkowo sędziwym wieku. Można byłoby powiedzieć, że jej głos pamiętał już niejedno pokolenie. Próba zlokalizowania postaci trwała dłuższą chwilę, jednakże w końcu przyniosła zamierzone efekty. Mieliśmy przed sobą wiedźmę, która swoim wyglądem przypominała napełniony ektoplazmą czy innym zielonym cholerstwem kocioł. Nie wydawała się taka straszna jak wszyscy zdążyli już nam opowiedzieć. Wbrew pozorom wyglądała na osobę miłą, towarzyską, a nawet chcącą się zaprzyjaźnić.
|
Pn, 26 sty 2015, 19:51 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Dobry wieczór... przysłał nas Stratovairus. Pani to Lenabeth, prawda?... Potrzebujemy pani pomocy.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 26 sty 2015, 20:02 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
A dzień dobry. My nietutejsi. Jak kolega pan Przemysław powiedział, my przyszliśmy od pana Stratovairusa. Potrzebujemy pani pomocy. Prosimy, naprawdę warto nam pomóc. Jesteśmy grzeczni i mili.
|
Pn, 26 sty 2015, 20:16 |
|
|
Alysia
Postrach Siedmiu Mórz
|
- No joł. Jestem Lenka - powiedziała z przekonaniem. Pomimo groteski wyglądu, emanowała również groteską języka. Nie patrząc na swój wiek, starała się dopasować do klimatów młodzieży. Jak wyszło to w praktyce? No cóż... Chyba nie trzeba tego tłumaczyć. - To co? Jaki macie dla mnie dil?
|
Pn, 26 sty 2015, 20:22 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Więc... mamy do wykonania pewną dosyć ważną misję, ale oczywiście najpierw mamy sto tysięcy obowiązkowych "side"questów i jednym z nich jest ponowne pokonanie Andromedy, tym razem na dobre... ale w tym celu potrzebujemy zaklęcia ochronnego, a do jego utworzenia potrzebujemy kilku składników... jednym z nich jest krew paladyna. Stratovairus poradził nam, by prosić cię o pomoc w tej kwestii.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 26 sty 2015, 20:51 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Ziom, to pomożesz nam, prawda? No przecież wiesz jaki z Andromedy wonsz, a jak on ugryzie uuu stary... Pomóż nam, plis.
|
Pn, 26 sty 2015, 20:54 |
|
|
Alysia
Postrach Siedmiu Mórz
|
- Krew? A weźcie sobie. Jeśli nie macie nic wspólnego z Silverblade'm i jego zakonem, a chcecie jeszcze pokonać Andromedę, to nie widzę prołblema. Jednak pamiętajcie, mam spore kontakty na tych terenach. Jeśli się dowiem, że prowadzicie jakąś działalność spiskową z tym śmiesznym timem, to zrobię z wami to co z tymi śmiesznymi popychadłami losu.
|
Wt, 27 sty 2015, 11:33 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
No to spoko koleś, my weźmiemy sobie krew i pójdziemy dalej szukać składników na czar ochronny.
|
Wt, 27 sty 2015, 11:49 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Dobrze, dziękujemy... Teraz trzeba odnaleźć Stratovairusa...
|
Wt, 27 sty 2015, 13:38 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
To dziękujemy, ziomalko.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 27 sty 2015, 15:24 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Wt, 27 sty 2015, 17:21 |
|
|
Alysia
Postrach Siedmiu Mórz
|
Lenabeth pokiwała jedynie głową, stwarzając pozory całkiem miłej starszej pani. Zaprosiła nas nawet na herbatkę. Może nie było to nie wiadomo jak zachęcające, ale nie można było odmówić już z samej wdzięczności za jeden ze składników. Miejsce jej urzędowania nie wyglądało nie wiadomo jak mrocznie. Był to właściwie normalny pokój, z kilkoma dziwnymi składnikami, miksturami, czy oczami zwierząt. - To jak tam kochani? Dokąd teraz zmierzacie? - Myślę, że teraz pora na spotkanie ze Slandermole'm. - powiedziałam - Slender.. Ach... Kiedyś chwilę nawet ze sobą kręciliśmy, ale ostatnio.. stał się jakiś dziwny. - Dziwny? Co masz na myśli? - Sama nie wiem, po prostu raz do mnie przyszedł, pocałował mnie a później zniknął... - To normalnie tak jak Ż. Art! - wypalił Maxwell. - O jaa, widzę, że wasz blady przyjaciel ma swoją inspirację. Jak się nazywa i skąd pochodzi? Zaufajcie mi, na pewno ją znam. - zapewniała. No cóż.. wiedziałam, już kogo uśmiercić po Zielonym Lisie i jego ferajnie z wariatkowa. Niewyparzony język Sera kiedyś na pewno doprowadzi nas do grobu... Myśląc nad odpowiedzią, ujrzałam wystające z kieszeni wiedźmy pluszaki, dziwnie nas przypominające... Na jednej z nich mogłam dostrzec wielkie szpilki.
|
Śr, 28 sty 2015, 00:27 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Art zakochał się w pewnej piękności... niejakiej Marysi... nie miałem okazji poznać jej osobiście, ale podobno wspaniała dziewczyna. Skąd pochodzi?... Z Lublina, jak Art.
|
Śr, 28 sty 2015, 14:15 |
|
|