|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 19:20
|
Zone Of Terror - Rozgrywka.
Autor |
Wiadomość |
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
Re: Zone Of Terror - Rozgrywka.
- Hihiihi, no dobra... Skoro już tak ładnie prosicie - zaczął się śmiać. - Za chwilę przybędzie tutaj druga grupa. Będzie poszukiwać jakiegoś przedmiotu... - zachichotał. - Sugerujesz nam jakiś układ? - oburzył się Diego. - Jasne. Układzik, układusiek... układunio... hihihi. Jeśli uda wam się zabić dwie osoby z ich drużyny w całkiem oryginalny i psychodeliczny sposób, przyprowadzę do was tego wrednego Czarnego Kiciusia i tym razem dopilnuje, że przeniesie was tam gdzie trzeba... Tak, wiem, że tylko geniusz zła mógłby wymyślić takie coś... Ale układ to układ, a z Areny nie ma wyjścia. Hihihiihi! Aha...i jeśli jakimś dziwnym sposobem dacie im znać co chcecie zrobić, zostaniecie tutaj na zawsze.
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
So, 31 sty 2015, 19:35 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Zaraz... nie ma tutaj żadnego haczyka? Chcę to wiedzieć. Jednak skoro to ma pomóc... to względnie się zgadzam. Przynajmniej nie będzie nudno.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 31 sty 2015, 19:51 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
|
- Haczyki? Hmm.. cóż... No jasne, że są. Jeśli zrobicie to nieudolnie, będziecie mogli liczyć na kontratak przeciwników. Hihihi. Proponuje zaopatrzyć się w jakąś broń... - polecił. Naraz w waszych rękach, łapach i wszystkim innym co tam mieliście, zmaterializowały się rysiki. - Niee, nie ma tak łatwo. Nie pochodzą od zaczarowanego ołówka. Nie będziecie nieśmiertelni.. Hihihi - zaśmiał się. - To po prostu zwykłe kawałki rysików, które mogą narysować coś... co ożyje dzięki mojej woli. Hihihi
|
So, 31 sty 2015, 20:02 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
No OK, rozumiem. Ale co rozumiesz poprzez psychodeliczny i oryginalny sposób? Mamy udusić ich naszymi starymi skarpetkami, czy może zarzucić im na głowę majtki, a gdy nie będą nic widzieli, to... AHA, MAMY PRZECIEŻ TRUNKI.
A tak przy okazji... //rysuje stare skarpetki, którymi można udusić dwoma sposobami - poprzez zapach i na szyi //rysuje różową piżamę, którą można komuś założyć na głowę i przez to ograniczyć do zera pole widzenia przeciwnika //rysuje podobiznę kwiatu paproci i ustawia ją gdzieś
A teraz schowam się i poczekam na rozwój wydarzeń.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 31 sty 2015, 20:07 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Rysik, którym można coś narysować.. hmm... dobre. <naraz rysuje słonia, małpę zabójcę, która strzela zatrutymi strzałami, dwa noże, Topór Mocy oraz kwiat paproci, który jest imitacją - ten kto ją dotknie w ciągu sekundy zginie - kwiat go po prostu zje> No, to powinno wystarczyć. A teraz... kryć się! Idą!
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 31 sty 2015, 20:09 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Ustalmy sobie, na kogo zapolujemy.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 31 sty 2015, 20:13 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Ja zapoluję na Autora.
|
So, 31 sty 2015, 20:22 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
A to ja na Arta. Tylko on jest nieumarłym... Może jakoś da się radę.
Może by tak podać Api Koktajl Histerii... Tylko nie wiadomo, czy nie zabije mnie po raz drugi xD Będę się trzymał od niej z daleka.
|
So, 31 sty 2015, 20:23 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
NAAAAA CZARNEGOOOOOOO (HUE ROZSTRZELA MNIE)
|
So, 31 sty 2015, 20:36 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
Jak też powiedział Nestardiel, druga grupa pojawiła się w okolicy. Mieliście do czynienia z nietoperzem, dzieciakiem z białaczką, dziwnym kogutem, a także nietypowym niebieskim kretem. Towarzyszyli im kret rycerz i jego... najpewniej wybranka serca. - Noo, śmiało. Pora zacząć działania, póki są zdezorientowani. - wyszeptał na stronie Nest.
|
So, 31 sty 2015, 21:52 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
No niech podejdą sobie do tych atrapowych kwiatów, jednego zeżre, a my na nich całą kupą.
Tylko uwaga, bo ponoć mają Narzędzie.
To tej wybrance piżamę na głowę. Białego kreta skarpetą. No i... //podaje Api koktajl histerii,o czym sie od niej oddala// Może teraz wezmie się za Czarnego xD
Ostatnio edytowano So, 31 sty 2015, 22:02 przez Dawid6, łącznie edytowano 2 razy
|
So, 31 sty 2015, 21:56 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
No to... niech wezmą do ręki ten kwiat, a potem, małpo strzelaj do tego niebieskiego kreta. Mamy ich w garści.
Słoniu, ty też się przygotuj. A potem... z Toporem na nich.
|
So, 31 sty 2015, 21:58 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
No na co jeszcze czekamy? NA NICH!
|
So, 31 sty 2015, 22:08 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
|
Cały atak może nie wyglądał tak jak powinien wyglądać. Mątek wyskoczył zza drzew mniej więcej wtedy, kiedy dzieciak z białaczką miał spotkanie z kwiatkiem. Roślina rzeczywiście ożyła i chciała go pożreć, ale okazała się bardzo wybredna i kiedy poczuła najprawdopodobniej martwą materię, szybko ją wypluła. Gruby rudy lis, po tym jak wykrzyczał "Naa Czaaarnego", zatrzymał się przy nietoperzu i wtedy sobie przypomniał, że przecież nie ma przy sobie żadnej broni.
Jeśli chodzi o poczynania Dawida, wypadły bardzo słabo. Nie mylił się i wiedział, że "koleżanka" rycerza, ma w swoim posiadaniu Pierwsze Narzędzie. Kogut, choć trafił w jej obiekt westchnień skarpetką i wyprowadził go z równowagi, sam wkrótce zawiódł kiedy zamachnął się z różową piżamą na trudniejszą przeciwniczkę. Dziewczyna praktycznie w jednym momencie przecięła ją na pół, co było całkiem podobne do tego co zrobiła wcześniej ze skarpetką rzuconą w rycerza. Przystawiła Dawidowi miecz do gardła i ze zdziwieniem spytała: - Czy kolega się oby na pewno dobrze czuje?
Kretes radził sobie dużo lepiej. Szło mu dyrygowanie przedziwnym duetem psychopatów: małpą ze strzałami i różowym słoniem z toporem. Udało im się zabić jednego z przeciwnej grupy: Koguta ubranego na niebiesko. Po wykonaniu rozkazu, zlecił poddanym atak na kreta w czarnym kapeluszu
Jeśli chodzi o Api, to po wypiciu kolejnej dawki swojego ulubionego eliksiru, momentalnie rzuciła się na Izzy'ego. Zaczęła wokół niego skakać, uśmiechać się, co skończyło sie w końcu wbiciem noża w jego serce. Zalany krwią czarno-biały kret, momentalnie się przewrócił i nie miał już okazji wstać.
Diego z kolei trzymał się jak najdalej całego zdarzenia i modlił się za walczących, prawdopodobnie nie rozumiejąc ich idiotyzmu.
- O co wam do diabła chodzi?! - zapytał zdezorientowany Kret w zbroiDawid6: Mątek: Kretes102: Api: Izzy:Rolę Izzy'ego przejmuje Dawid.
- Pamiętajcie, jeśli nie zabijecie dwóch osób to nici z naszej umowy. Hihihihi - zaśmiał się w oddali Nestardiel.
|
So, 31 sty 2015, 23:21 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
O kurde, to druga grupa xD Jak się tu dostaliście? Przecież to Arena - oprócz Hammerfallów i najemnych zabójców nie można się tu spodziewać nikogo więcej.
(Może na razie ich uspokoimy.)
|
N, 1 lut 2015, 08:35 |
|
|