|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 23:25
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Lilyness
Córka Gwiazd
Naklejki: 0
|
#3. Nous Sommes Mignon
A to z kolei praca dla tych, bardziej interesujących się modą. Jeśli stworzysz ładną kreację, ściśle adekwatną do epoki i ubierzesz w nią jakiegoś modela, zyskasz poparcie u arystokracji, a w szczególności arystokratek.
Maksymalne poparcie: 1500
|
So, 13 gru 2014, 14:52 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: #3. Nous Sommes Mignon
Czas na nową kreację (no, może lekko kontrowersyjną, ale skoro rewolucja będzie, to i nawet w modzie). Czas na Mode Robe! Suknię, która sięga aż do ramion. Bardzo głęboki dekolt zapewnia uczucie chłodu w te gorące dni. A gdyby było trochę zimno, to futro z lisa idealnie przykryje górne partie ciała tak, aby nie zmarzły. Szczególną uwagę należy zwrócić na dolną część sukni. Jest plisowana w różne kolory (czerwonym, zielonym i niebieskim). Do tego czarne buty i voilà. Ot, cała kreacja jest gotowa do ubioru. Chciałbym podziękować Agnès za pomoc. Gdyby nie ona, to bym ja musiał założyć tę suknię, hehe.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 14 gru 2014, 19:49 |
|
|
Lilyness
Córka Gwiazd
Naklejki: 0
|
Re: #3. Nous Sommes Mignon
| | | | Kretes102 napisał(a): Czas na nową kreację (no, może lekko kontrowersyjną, ale skoro rewolucja będzie, to i nawet w modzie). Czas na Mode Robe! Suknię, która sięga aż do ramion. Bardzo głęboki dekolt zapewnia uczucie chłodu w te gorące dni. A gdyby było trochę zimno, to futro z lisa idealnie przykryje górne partie ciała tak, aby nie zmarzły. Szczególną uwagę należy zwrócić na dolną część sukni. Jest plisowana w różne kolory (czerwonym, zielonym i niebieskim). Do tego czarne buty i voilà. Ot, cała kreacja jest gotowa do ubioru. Chciałbym podziękować Agnès za pomoc. Gdyby nie ona, to bym ja musiał założyć tę suknię, hehe. | | | | |
Poparcie +900 osób.
|
N, 14 gru 2014, 20:02 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|