Teraz jest N, 12 sty 2025, 23:34

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
#8. La Machine de Destruction 
Autor Wiadomość
Córka Gwiazd

Naklejki: 0
Post #8. La Machine de Destruction
W tym zadaniu chodzi o stworzenie maszyny, pozwalającej na masowe mordowanie wrogów politycznych.

Maksymalne poparcie: 1600.

So, 13 gru 2014, 15:10
Zgłoś post
Żaba

Naklejki: 5
Post Re: #8. La Machine de Destruction
No więc to jest la machine którą ukradłem panu Guillotine'owi sam wymyśliłem... Działanie jest proste. Delikwentowi głowę wsadzamy w otwór na dole, odwiązujemy sznureczek, zawiązany na supełek na drewnianym klocuszku, ostrze spada i... ciach. Zawodnik zdekapitowany.

Obrazek

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.

So, 13 gru 2014, 16:40
Zgłoś post
Mistrz Administracyjnej Magii

Naklejki: 17
Gdy byłem w la Pologne, słyszałem legendy o niejakim Madeju. Był to zbójnik, któremu w Piekle przygotowano straszliwe łoże z haków i żywych węży. Zainspirowało mnie to do stworzenia tej oto maszyny tortur.
Obrazek
Delikwenta przykuwamy do deski nabitej kolcami, po czym wylewamy na niego kocioł wrzącego oleju, przecinamy na pół gilotyną albo przygniatamy drugą, podobną. Wybór należy do was, bracia!

Spoiler:

So, 13 gru 2014, 20:05
Zgłoś post
Starszy Norman

Naklejki: 3
Oto moja maszyna tortur. Nazwałem ją le lit
Obrazek
Osoba mająca być torturowana zostaje przywiązana do łoża. Następnie dwie osoby podchodzą do dźwigni, i zaczynają nimi kręcić. Torturowany zostaje rozerwany na pół, poprzez obrócenie się części łoża.

N, 14 gru 2014, 13:02
Zgłoś post
Lord Protektor

Naklejki: 100
Ja stworzyłem dzieło. Nazwałem to pieszczotliwie "Pomidorem". To jest piękne:
Spoiler:

Jak widać, maszyna być prosta i genialna. Są na niej kolce, na które kładziemy ofiarę na taką... rozgrzewkę. Tak więc kładziemy i tak mocno przyciskamy. Następnie umieszczamy wroga na miejsce "Tutaj się przywiozuje wroga" (błąd celowy, hihi). Przybijamy jego dłonie i stopy gwoździami. Następnie zakładamy dwa czarne pasy. Możemy je bez problemu zaciskać dzięki korbce. Wszystko napędzane dzięki chomikowi. Na koniec wrzucamy wroga do teleportu. Jeżeli chcemy szybko kogoś się pozbyć, to wrzucamy od razu do poltaru. W zestawie bicze.

N, 14 gru 2014, 14:20
Zgłoś post
Poznaniak Nieszczelny

Naklejki: 17
Czas na moje œuvre. Nazywam to Madam Ècraser w związku z jej zastosowaniem.
Spoiler:

Wygląda to jak takie miniłóżko, ale nim nie jest. Owszem, ma dwie poduszki, ale to jest przykrywka. Potencjalna ofiara się kładzie wygodnie na tej poduszce (obojętnie z której strony) i kładzie nogi na drugiej poduszce. Gdy już delikwent się położy, łańcuchy się napinają, zaciskają się na dłoniach przeciwnika politycznego, a wieko (kolor zielony) przy kwadratowym pomieszczeniu na głowę i nogi zamyka się i ofiara nie może już się wydostać. Najlepsze jest na koniec. Kwadraty (oznaczone kolorem czerwonym) energicznie zaciskają się do siebie, dzięki czemu ofiara będzie miała zmiażdżoną głowę i nogi. Proste i genialne.

N, 14 gru 2014, 14:51
Zgłoś post
YIM WWW
Córka Gwiazd

Doktor napisał(a):
A oto i mój nowy wynalazekh!
Jest to tak zwane: Koło Zębate
Jest to narzędzie tortur i jest naprawdę...niebezpieczne
Narzędzie to składa się z cylindra zasilanego parą i ogromnego zębatego koła,które służy do cięcia głów naszych okropnych wrogów politycznych!
Obrazek

PS:Także nadaje się do cięcia drzew,dosyć praktyczny wynalazek co nie?

Poparcie +640 osób.

N, 14 gru 2014, 20:22
Zgłoś post
Córka Gwiazd

Ż. Art napisał(a):
No więc to jest la machine którą ukradłem panu Guillotine'owi sam wymyśliłem... Działanie jest proste. Delikwentowi głowę wsadzamy w otwór na dole, odwiązujemy sznureczek, zawiązany na supełek na drewnianym klocuszku, ostrze spada i... ciach. Zawodnik zdekapitowany.

Obrazek

Poparcie +1280 osób.

N, 14 gru 2014, 20:22
Zgłoś post
Córka Gwiazd

Czarnoksieznik napisał(a):
Gdy byłem w la Pologne, słyszałem legendy o niejakim Madeju. Był to zbójnik, któremu w Piekle przygotowano straszliwe łoże z haków i żywych węży. Zainspirowało mnie to do stworzenia tej oto maszyny tortur.
Obrazek
Delikwenta przykuwamy do deski nabitej kolcami, po czym wylewamy na niego kocioł wrzącego oleju, przecinamy na pół gilotyną albo przygniatamy drugą, podobną. Wybór należy do was, bracia!

Poparcie +1600 osób.

N, 14 gru 2014, 20:23
Zgłoś post
Córka Gwiazd

olexo2 napisał(a):
Oto moja maszyna tortur. Nazwałem ją le lit
Obrazek
Osoba mająca być torturowana zostaje przywiązana do łoża. Następnie dwie osoby podchodzą do dźwigni, i zaczynają nimi kręcić. Torturowany zostaje rozerwany na pół, poprzez obrócenie się części łoża.

Poparcie +800 osób.

N, 14 gru 2014, 20:23
Zgłoś post
Córka Gwiazd

Kretes102 napisał(a):
Czas na moje œuvre. Nazywam to Madam Ècraser w związku z jej zastosowaniem.
Spoiler:

Wygląda to jak takie miniłóżko, ale nim nie jest. Owszem, ma dwie poduszki, ale to jest przykrywka. Potencjalna ofiara się kładzie wygodnie na tej poduszce (obojętnie z której strony) i kładzie nogi na drugiej poduszce. Gdy już delikwent się położy, łańcuchy się napinają, zaciskają się na dłoniach przeciwnika politycznego, a wieko (kolor zielony) przy kwadratowym pomieszczeniu na głowę i nogi zamyka się i ofiara nie może już się wydostać. Najlepsze jest na koniec. Kwadraty (oznaczone kolorem czerwonym) energicznie zaciskają się do siebie, dzięki czemu ofiara będzie miała zmiażdżoną głowę i nogi. Proste i genialne.

Poparcie +1280 osób.

N, 14 gru 2014, 20:24
Zgłoś post
Córka Gwiazd

Autor8 napisał(a):
Ja stworzyłem dzieło. Nazwałem to pieszczotliwie "Pomidorem". To jest piękne:
Spoiler:

Jak widać, maszyna być prosta i genialna. Są na niej kolce, na które kładziemy ofiarę na taką... rozgrzewkę. Tak więc kładziemy i tak mocno przyciskamy. Następnie umieszczamy wroga na miejsce "Tutaj się przywiozuje wroga" (błąd celowy, hihi). Przybijamy jego dłonie i stopy gwoździami. Następnie zakładamy dwa czarne pasy. Możemy je bez problemu zaciskać dzięki korbce. Wszystko napędzane dzięki chomikowi. Na koniec wrzucamy wroga do teleportu. Jeżeli chcemy szybko kogoś się pozbyć, to wrzucamy od razu do poltaru. W zestawie bicze.

Poparcie +950 osób.

N, 14 gru 2014, 20:31
Zgłoś post
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 12 ]