|
|
Teraz jest Pt, 27 gru 2024, 11:15
|
Autor |
Wiadomość |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: RIMS LE-dziennik gracza!
Dziennik gracza RiMS LE: 27.XII.2010 Cóż paczka odpakowana i ja czekam i czekam, grając w wolnym czasie w demo. Molly ma brązowe włosy: Menu ogólnie lepsze, a ja nadal czekam! Nic dziwnego, że tak czekam, gdyż nigdy nie grałem w pełną wersję RiMS, a czytanie recenzji bardzo sprawia, że staję się coraz mniej cierpliwy. Chciałbym, abyście czekali razem ze mną: http://www.reksiowo.ugu.pl/adammag
Pn, 27 gru 2010, 11:37 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ok trochę zapomniałem o tym temacie: Epizod IINie różni się za dużo od wcześniejszego. Dom Alfreda był świetny! Film też pod koniec jak w kinie! Epizod IIISpodziewałem się czegoś innego. Lokalizacja z królewną była prawie taka sama .Pragad też. Epizod IVPlusem na pewno było to że nowe lokalizacje. Układanie pamiątek było najtrudniejsze. Epizod VHm...ta sama akcja uwalnianie króla. Lokalizacja mało się zmieniła. Najfajniejszy był film na końcu, i śmieszne komentarze do gry bohaterów. Grę serdecznie polecam.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pn, 27 gru 2010, 11:45 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Chodzi o filmik z ujawnieniem planu szczurów, czy był jakiś inny? Jeśli ta druga opcja to powiedz.
_________________Powróciłem
|
Pn, 3 sty 2011, 18:33 |
|
|
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Chodzi mu o filmik po tym kończącym grę jest tam taki ciąg dalszy w którym bohaterowie wypowiadają się na temat gry w bardzo śmieszny sposób.
|
Pn, 3 sty 2011, 21:34 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Tak o to mi chodziło. Ale również film kończący (ze zdemaskowaniem burmistrza) był fajny. Było inne postacie i tego typu....
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 4 sty 2011, 14:39 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Zauważyliście że kilka ostatnich zadań nie mieści się w dzienniku gracza ? Bo ja tak ! To jest duża wada, powinno być tak że można przewrócić na następną stronę, a tu nic ! Ostatnie zadania nie pojawiają się w dzienniku !
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Pn, 24 sty 2011, 11:50 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Postanowiłem coś napisać... a który dziś... 10 lutego... no dobra do roboty. Dziennik gracza RiMS LE: 10 lutego 2011Pamiętacie którego miałem urodziny (29 stycznia), a pamiętacie co miałem dostać... "Reksio i Miasto Sekretów- Limited Edition". Niestety tak samo jak simsy gra nie działała. Jednak udało mi się znaleźć błąd: komputer (a laptop właściwie) nie czyta płyt DVD-ROM. Wymyśliłem sobie, że skoro płyty nie mogę używać na moim komputerze to zrobię to na innym i przeniosę zawartość płyty pendrivem na mój komputer i zainstaluję. Napisałem również do AidemMedia o tym problemie i o pomyśle, a oni z twierdzili, że jest dobry i udzielili mi kilka wskazówek. Teraz pozostaje mi czekać do soboty, aż mama przyniesie swój laptop z pracy
Cz, 10 lut 2011, 17:12 |
|
|