|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 00:28
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Miskę z ziarnem musisz dać do dziury w lewym końcu planszy. Potem zabierz chomika i daj go na rower.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 17 paź 2009, 10:39 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Musisz jeszcze nacisnąć na ten koniec sznurka, który widać na obrazku i klatkę powiesić na drugi koniec sznurka.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
So, 17 paź 2009, 10:56 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Już ok, dzieki (:
A jak poodkręcać te zawory?!
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
So, 17 paź 2009, 10:58 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Z rzeczy do torturowania musisz jeszcze wygrzebać 2 łańcuchy, połączyć je i założyć na rower. Wtedy Kretes będzie mógł wejść do klatki i zjechać na dół.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 17 paź 2009, 11:00 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Poodkręcaj wszystkie, jak Kretes powie, że nie leci, to zostaw.
|
So, 17 paź 2009, 11:00 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Zawory odkręcasz na poszczególnych rurach, a żeby wyłączyć rurę, przy której nie ma zaworu, trzeba kręcić tymi po prawej na chybił trafił.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 17 paź 2009, 11:02 |
|
|
KubaLdo
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 12 lut 2009, 13:53 Posty: 67 Lokalizacja: się wzieła piłka nożna?
|
Pierwsze wrażenia: gra bardzo fajna chociaż Reksio źle wygląda. Zdecydowanym plusem jest to że w Pokopanym idzie się przemieszczać mapą.
_________________The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10.
|
So, 17 paź 2009, 12:42 |
|
|
Reksiowiec
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 18 mar 2009, 23:16 Posty: 54 Lokalizacja: to, że jestem mądry?
|
POMOCY! - Problem z instalacja dema!
Mam problem z instalacją dema! Chodzi o to, gdy na instalacji, w etapie rozpakowywania plików aplikacji, dojdzie do 6 zielonych kresek. To mi wyświetla się komunikat z napisem: There is not enough space in C: [...] Dane Aplikacji\AidemMedia\Reksio - Miasto Sekretów\install\3E8DFCE Please free some space and press Retry or press Cance to abort thew installation.
Co mam zrobić?
Spróbowałem tego co potwierdził ten komunikat, ale dalej jest to samo!
|
Wt, 20 paź 2009, 15:34 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
|
Nie masz wystarczająco miejsca na dysku, moim zdaniem . Wykasuj coś, wtedy będzie więcej miejsca na dysku.
|
Wt, 20 paź 2009, 15:37 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Zwolnić troszkę miejsca na dysku
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Wt, 20 paź 2009, 15:38 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Re: POMOCY! - Problem z instalacja dema!
Spróbuj zainstalować na innym dysku. Na dysku C nie należy nic instalować bo później zamula system.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Wt, 20 paź 2009, 16:05 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
NOWE DEMO
Dzisiaj wieczorem będzie dostępne nowe DEMO ( ten sam link ), poprawionych kilka błędów i jeden bardzo ważny - wybór rozdzielczości wybierał złą rozdzielczość ( o jedną niżej ) powodowało to znaczną utratę jakości obrazu na monitorach LCD.
|
Wt, 20 paź 2009, 18:44 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Witam! Nie mam jeszcze pełnej wersji gry, więc wypowiem się o demie Wg mnie gra wyszła całkiem nieźle. Podobno w grze jest dużo więcej przygodówki? Wielki plus :> Dialogi są na dosyć wysokim poziomie, ale uważam, że w poprzednich częściach były lepsze (śmieszniejsze?). A odnośnie grafiki - mi się bardzo podoba, ba, jest nawet lepsza niż u poprzedniczek! Połączenie 3D z 2D wyszło pięknie, i nie mogę się doczekać aż skosztuję tego w pełni, grając w pełną wersję gry
|
Pt, 23 paź 2009, 21:15 |
|
|
Shinku
Się Odezwał
|
Moim skromnym zdaniem, po przejściu jedynie dema, uważam, że Reksio w 3d był najgorszym z możliwych pomysłów. Ja przeszłam wszystkie wcześniejsze części i kochałam tego starego Reksia. Tutejsze postacie w 3d przypominają mi grę dla 5 latków. Wiem, że teraz wszyscy fani zmieszają mnie z błotem, ale stary Reksio miał "to coś". Ten tego nie ma. Postacie są koślawe i nie umieją chodzić. Wyglada to gorzej niż źle. A sama gra nie jest juz tak zabawna i wciągająca. Nie wiem czy ją kupię. Wolę sobie chyba zagrać w poprzednie serie. Przepraszam cię Drogi Kapeluszniku, ale nie rozumiem jak można było zepsuć tak wspaniałą grę.
W sumie są też pozytywy, bo teksty są jak zwykle super, choć Kretes cały czas się powtarza. I generalnie spadacie z poziomem panowie. Jak tak dalej pójdzie, to na prawdę zrobicie z tego papke.
Pozdrawia niemal płacząca
Shinku
|
Pt, 30 paź 2009, 23:57 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Ależ ja się nie obruszam
To nowa seria. Nowe zasady. Nowe wszystko. Starzy tylko bohaterowie, ale tylko w charakterze, bo przecież wyglądaja inaczej.
Poprzednią serię produkowałem ja -od początku do końca, często podejmując decyzje w trakcie rysowania plansz, a tu jeno napisałem scenariusz, który potem realizował ktos inny.. I to na bardzo konkretnych wytycznych: mniej więcej 15 plansz, niższa grupa wiekowa, symboliczne moduły - nie więcej niż 3. RiMS nie można traktować jako szóstą część przygód. Tamten cykl został definitywnie zakończony.
Porównywanie obu serii trochę mija się z celem. To dwa różne światy. Tamten epicki, dynamiczny, szalony - a ten kameralny, uporządkowany i bardzo mały. Który ja wolę? Oczywiście, że tamten Ale ten, na tych nowych zasadach, nie wyszedł chłopakom źle.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
So, 31 paź 2009, 17:35 |
|
|