|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 00:44
|
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Zgodzę się z szanownym Szalonym Kapelusznikiem, to jest kwestią przyzwyczajenia. Nie wyszła , źle przynajmniej według mnie .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 31 paź 2009, 19:00 |
|
|
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
A mi się bardzo podoba!
Postacie w 3D i tła w 2D są super!
Trochę szkoda że muzyka z poprzednich części ale trudno!
Dialogi jak zawsze śmieszne!
Ta gra naprawdę fajnie wyszła!!!
Nie mogę się doczekać kiedy będę miał pełną wersję!
_________________ Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
|
So, 31 paź 2009, 19:40 |
|
|
Shinku
Się Odezwał
|
Tak myślałam, że zajmował się tym ktoś inny
Więc już postanowiłam, że przejdę sobie poprzednie części jeszcze raz Możliwe, że na tę nową już za stara jestem. No, w każdym bądź razie nie zrozumcie mnie źle i życzę powodzenia na dalszej drodze trójwymiarowego Reksia. Ja zostaję przy starych częściach ^^
|
So, 31 paź 2009, 22:04 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Jeszcze jedna rzecz, bo mój poprzedni post je jest chyba w tym temacie jednoznaczny...
Oczywiście możecie porównywać nowego Reksia do starej serii. Pewnie, że tak. Tyle, że ewentualne uwagi i zastrzeżenia proszę nie kierować akurat do mnie. Chyba jedyną wspólną płaszczyzną, starych Reksiów i tego nowego w kontekście mojej osoby są dialogi. Tu macie pełne prawo mnie besztać Jestem odpowiedzialny za każde jedno zdanie w tej grze, podobnie jak w starych Reksiach.
Żaden inny aspekt gry nie był w pełni zależny ode mnie. No może jeszcze w pewnym sensie fabuła i interfejs, przepraszam, tyle że tym razem wpisana w narzuconą przestrzeń kilkunastu plansz, małej ilości modułów, minimalnej ilości postaci i jeszcze kilku elementów, w które się wpisywałem - a nie jak wcześniej - bez limitów, tak by się to dało zrobić w 5-6 miesięcy.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Pn, 2 lis 2009, 00:22 |
|
|
666Norman666
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 26 lut 2010, 13:34 Posty: 20 Lokalizacja: Oświęcim
|
kiedy grałem w demo już niemogłem się doczekać pełnej wersji naprawde super
_________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN
|
Pt, 26 lut 2010, 16:13 |
|
|
garat007
Bywalec Nory
|
Dziękować dziękować babciu!!! Szczerze powiem, że Kretes i Reksio nie są za ładni w 3D.
_________________ HEJHO fanom reksia !!!!
Wróciłem po dwóch latach.
|
Cz, 18 mar 2010, 18:38 |
|
|
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
też wolałem ich w 2d, ale do dopiero początek , bo gier z tej (3d) serii będzie więcej
Cz, 18 mar 2010, 19:11 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Może niech będzie powrót do 2D? Bo chyba jednak jest lepsze, ale nie wiem, bo jeszcze nie kupowałem RiMS.
Nie pomyliłeś 2D z 3D?
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 18 mar 2010, 21:00 |
|
|
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
rzeczywiście, pomyliłem
Artur: poprawiłem
Cz, 18 mar 2010, 21:31 |
|
|