|
|
Teraz jest Wt, 28 sty 2025, 03:52
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Rozpiska numeru 5
Ankiety już są, Mątku, jednak wiem, że chodzi Tobie o wykresy. Dobrze, poproszę Dawida o to. Ja ostatnio też narzekam na brak czasu (na ironię losu tworzę gazetkę na język polski) i nawet nie pomyślałem konkretnie o tym, co może znaleźć się w artykule pobocznym. Przykro mi, najpóźniej artykuł może pojawić się jutro, ewentualnie w weekend. Jednak spokojnie, do Wielkanocy zostało 10 dni. Czuję, że zdążymy, ale musimy naprawdę się sprężyć.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 26 mar 2015, 18:25 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
No art. poboczny ma być o tym co napisał Aw, tylko, że lepiej napisane.
|
Cz, 26 mar 2015, 18:34 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
To dobrze, bo już myślałem, że skończyły mi się pomysły. Niemniej jednak, jak już wcześniej wspomniałem, artykuł pojawi się nie wcześniej niż jutro lub w sobotę. Autorze, jak Tobie idzie pisanie artykułu do działu "Z kart historii"? Kiedy możemy spodziewać się wyników pracy?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 26 mar 2015, 19:44 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Nie zacząłem jeszcze i dziś raczej nie zacznę. Może do śmierci zacznę, ale no nwm. A tak serio to chyba jutro napiszę
|
Cz, 26 mar 2015, 19:45 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
Ostatnio edytowano N, 29 mar 2015, 19:09 przez Matek, łącznie edytowano 2 razy
|
N, 29 mar 2015, 10:51 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
No ładnie, Mątku. Numer ten nawet jeśli byłby z wykresem jest strasznie krótki, ponieważ kazałeś skrócić (a w jednym przypadku sam skróciłeś) artykuły. Nie jestem zwolennikiem skracania artykułów, nawet w tak znacznym stopniu. Przepraszam bardzo, jak to "poprawić"? Jeśli skracałeś artykuł poboczny, to mogłeś o tym pomyśleć, nie? Mogłeś chociaż wcześniej powiedzieć, ile co ma na oko zająć, nie byłoby takiego zamieszania. Hmm... mówisz, że trzeba by było napisać jeszcze jeden artykuł, a sam nasze efekty pracy skracasz, bo coś jest za długie. Ja ciebie naprawdę nie rozumiem. A dodatkową stronę z recenzją i zabawą trzeba zrobić, naprawdę one są nam potrzebne, dodatkowy artykuł już tak nie. Do Wielkanocy został tydzień, jeszcze możemy pomyśleć. Mątek, rozwaliłeś mnie tym zdaniem. Naprawdę. Powiedziałeś to tak, jak gdyby nigdy nic. Nie ma opcji, że coś się nie zmieści, gdyż my ciężko nad tym pracowaliśmy, a ty miałeś taki kaprys i sobie wszystko skróciłeś (wiem, że się powtarzam, ale jestem nieco poirytowany). Naprawdę, my nie możemy się tak bawić, to poważna sprawa. Jeszcze chciałbym wytknąć Tobie niedokończenie artykułu o Historii Moderatorium. Kończy się on na zdaniu "4 modów (Artura (który powrócił)," i kończy się na przecinku. Z tego co wiem, artykuł jest nieco dłuższy i mam nadzieję, że to tylko pomyłka. Ale skoryguj to, bo wygląda to trochę nieprzejrzyście. No to tyle. I nie miej do mnie pretensji za ten post, po prostu takie są fakty. Nie uważam, by on był tak godzący w Twoją osobę, byś się za to obraził. Po prostu, nie rób takich rzeczy na przyszłość.
|
N, 29 mar 2015, 15:45 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
Chodziło mi o coś innego, bo sam skróciłem twój artykuł i jakby wam się nie podobał ten skrócony przeze mnie możecie go poprawić. Ten artykuł o moderatorium będzie na drugiej stronie, tam będzie ankieta i inne. Dołączę recenzje i zabawę.
|
N, 29 mar 2015, 16:46 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
Pozwoliłem sobie edytować posta, dodałem jedną stronę, zobaczcie czy może być. Zrobię jeszcze jedną gdzie będzie recenzja i zakończenie.
|
N, 29 mar 2015, 18:59 |
|
|