|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 19:36
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: The Celestial War
Maxwell, ZAPANUJ NAD SWOIM BERŁEM. ART JEŁOPIE NAJPIERW TO MY MUSIMY PRZEŻYĆ, A Z TYM BĘDZIE PROBLEM.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 18 sie 2015, 20:32 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Wielki Inko, oto i Wielki Blady Kret z Wąsem. Słuchaj go i spełnią się same dobre przepowiednie.
|
Śr, 19 sie 2015, 05:38 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
No tego... //przytrzymuje się czegoś, co by nie spaść //bierej do ręki jedną dachówkę //dziwnym trafem dachówka wysuwa mu się z ręki prosto na tego gościa zrzędzącego
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 19 sie 2015, 11:46 |
|
|
Sir Ser
Pogromca Smoków
Naklejki: 0
|
Grupa 1:
To było dosyć szybkie. Kiedy wszyscy ratowali swoje życia i chwytali się rękami, łapami i innymi kończynami za w miarę stabilne części dachu, berło poniekąd samo, niezależnie od nas... zsunęło się na ziemię. Dziad, który pod nami protestował, został zupełnym przypadkiem(bo z małą pomocą Dawida)przygnieciony przez spadający gruz. Co działo się dalej? To było jeszcze szybsze... Gość w czarnej todze, sukience... sutannie... czy w czymś w tym stylu, przechwycił nasze berło. W okolicy momentalnie zebrały się setki strażników, którzy niemal jednogłośnie krzyknęli, abyśmy się poddali i padli na ziemię. Trochę niezbyt nowoczesne podejście... Czyżby tutejsi żołnierze oglądali kryminały? Heeh... W każdym razie jesteśmy w nieciekawej sytuacji.
Grupa 2:
Atahualpa nie odpowiadał. Siedział przy ognisku i zażerał jakąś dziczyznę. Tajemnicze zachowanie wodza Inków miało się jednak już wkrótce wyjaśnić. Gdy podeszliście bliżej, udało wam się dojrzeć pokaźną szramę na szyi, która obciekała krwią. - Szczęśliwy ptak jest dzisiaj niedysponowany. - zabrzmiał męski głos. Waszym oczom ukazał się mniej więcej taki widok:
- Wódz walczył dzielnie, ale niestety przegrał. Może i odszedł w zaświaty jak grabieżca... - tu wskazał na głowę nabitą na pal - ale wciąż jest wśród nas. Dlaczegóż by miał nas opuszczać?
|
Cz, 20 sie 2015, 15:46 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
SIR SERZE JEŁOPIE
No nwm, może zaoferują nam pokaz średniowiecznych tortur? //przypadkiem zrzuca na tych gościów jeszcze inne dachówki
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 20 sie 2015, 16:45 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Przypominasz mnie... czyżbyś był moim pobratymcą? KIM JESTEŚ DZIADU
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Cz, 20 sie 2015, 18:00 |
|
|
Czarnoksieznik
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 20 sie 2015, 18:12 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
No hej. Jak masz na imię, panie draniu?
|
Cz, 20 sie 2015, 19:06 |
|
|
Sir Ser
Pogromca Smoków
|
Grupa 1:
Plan znalezienia kryjówki nie poszedł pomyślnie. Żołnierze byli wszędzie, zarówno na dachu katedry, jak i pod nią. Ciężko było określić w jaki sposób znaleźli się w tych miejscach. Pojawili się zbyt szybko... A co jeśli miała to być jakaś zasadzka? - W imię Świętego Kardynała Richarda Dragonfly... informuję was, że zostaliście skazani na śmierć. Praktykowanie czarów to poważna zbrodnia, której bezwzględnie nie można tolerować. - powiedział z chłodnym tonem jeden z żołnierzy. Stojący pod Katedrą starzec trzymał w ręce berło i śmiał się pod nosem.
Grupa 2:
Do Arta i Autora, natychmiast doskoczyło 10 dzikusów. - Wstrzymajcie broń panowie, nie chcemy rozlewu krwi. - zganił porywczość swoich podwładnych. - Wyglądają na silnych wojowników. Przydadzą się w naszej wojnie. - Kim jesteś? - Mam wiele imion. Jedni nazywają mnie wielkim szamanem, drudzy wymarłym władcą, a jeszcze inni... zwą mnie Zero. Planuję ruszyć na Europę i ją rozgrabić. Moje wojska zaleją krwią białych.. cały stary kontynent.
|
Pt, 21 sie 2015, 16:57 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Ty dobre. Czyli bawimy się w sunset invasion, tego śmiesznego dlc do CK2 XDD Panie Zero, jaki jest pana plan?
|
Pt, 21 sie 2015, 17:28 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Drogi panie Zero, świetny pomysł! Wszyscy zniszczymy te parszywe białasy. Tylko... jaki jest pana plan? Ma pan przynajmniej wystarczająco mocne statki, żeby przetrwały wielomiesięczną podróż przez Wielką Wodę? Jeśli tak, chętnie zostaniemy pana nawigatorami. Aw, jełopie, zróbmy tak, żeby dopłynął na Antarktydę.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 21 sie 2015, 17:33 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Okej... a można prosić o w miarę sprawiedliwy sąd? (Na co ja liczę...) Ostatnie życzenie? (NA CO JA LICZĘ...) Odwołanie od wyroku? Odwołanie od odwołania? Eee... no nie wiem... kiedy egzekucja? (Dawid, widzę to. Schowaj ten miecz, zanim go wyciągniesz. Na razie mamy jeszcze jakąś małą szansę, jeśli tylko nie zginiemy w walce.)
|
Pt, 21 sie 2015, 17:34 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
|
Oto i mapa świata, którą udało mi się przed chwilą narysować. Jak widać, będziemy płynąć wielką wodą aż dotrzemy do Europy.
|
Pt, 21 sie 2015, 18:02 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Eee... Sam jesteś uprawianie czarów. Ostatnie życzenie? Może sprowadzimy jeszcze barda, wiedźmina i czarodziejkę, co? Eee... Sam jesteś uprawianie czarów. Przecież my se tylko machaliśmy tym berłem na dachu, co wam jest
|
So, 22 sie 2015, 06:10 |
|
|
Sir Ser
Pogromca Smoków
|
Grupa 1:
- Egzekucja będzie mieć miejsce tradycyjnie za 7 dni. Do tego czasu można składać kaucje, wpłacać składki członkowskie, dawać lewo zarobione pieniądze i... inne takie. W praktyce i tak nie przyniesie to nic pozytywnego, bo liczy się tylko żądza pieniądza - powiedział jeden ze strażników. - Tak przecież to wszystko wygląda za panowania naszego świętego kard.... - tu przerwał. Jego koledzy zakneblowali mu usta. Gdy to zrobili, spojrzeli w stronę Kardynała. Starzec pokiwał głową. - Tego rodzynka zetniecie już za trzy dni. - powiedział chłodnym tonem. Chwilę później wszedł sobie katedry i... tyle go widzieliśmy.
Po jakimś czasie zostaliśmy wtrąceni do lochów.
Grupa 2:
- Jakaś koślawa ta mapa. - wymamrotał Zero. - Autorze Ósmy, śmiem twierdzić, iż twoja znajomość geografii nie jest na wystarczająco wysokim poziomie. Czyżbyś zbierał same oceny niedostateczne? - O czym mówisz Wielki Szamanie? - zapytała niemal równocześnie trójka dzikusów. - Nieważne, zrozumiecie dopiero za jakieś kilkaset lat. A teraz dla własnego dobra, zmykajcie do szałasów po swoje miecze świetlne i rano... zbieramy się nad wielką wodą. - powiedział z opanowaniem. Wszyscy patrzyliście na niego z totalnym zdezorientowaniem. - Miecze świetlne?! - zdziwił się Art - Nie są to jedyne nowości, które wprowadziłem odrobinę wcześniej... do historii. Może to zbyt trudne do opanowania, zbyt skomplikowane, ale nie bójcie się... Z mojej strony nie grozi wam żadna krzywda. - Chińskim dziadom nie wierzę. - stwierdził Mątek z przekonaniem. - Słusznie. Ich też podbijemy. - Mamy jakiś powód, aby ci wierzyć? - Podbijając Europę, zmażemy z czasoprzestrzeni aż trójkę wymarłych. Wtedy już żaden z nich nie będzie o krok przede mną.
|
So, 22 sie 2015, 13:16 |
|
|