|
|
Teraz jest Pn, 27 sty 2025, 22:21
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: The Celestial War
Ok. Strzelam, że jesteśmy gdzieś mniej więcej w II Rzeszy, mniej więcej w roku 1890... aczkolwiek dopuszczam też możliwość, że mieszkaniec tego domu przywiązuje do zrywania kartek z kalendarza taką samą wagę, co ja, co oznacza, że możemy być w NRD/RFN, rok 1973, albo Bundesrepublik Dojczland, rok 1997... no nic. Najpierw dowiedzmy się, gdzie... kiedy... kurde, wiecie, o co chodzi... jesteśmy.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 5 wrz 2015, 13:01 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Heil dzidziuśNo tego, oto macie tu Hitlera, niech się w piekle poniewiera trzeba go pozbawić życia lub pomóc mu zdać do szkoły malarskiej. //upewnia się, że ma wszystko //chowa berło (nie tam )
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 5 wrz 2015, 14:13 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
To jest Hitler. Nie będziemy zabijać dziecka... to nieczułe... Z drugiej strony przez tego bachora zginą miliony ludzi. Więc... kto?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 5 wrz 2015, 17:47 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Nie zamierzam przebić go swoim berłem Mam pomysł - adoptujmy (wcale nie porywając) go! I zabierzmy w inne czasy.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 5 wrz 2015, 17:49 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
No to chyba jesteśmy w Braunau am Inn. Jak go zabijemy to do władzy w Niemczech dojdzie jakiś gorszy nazista, być może będzie też lepszym strategiem i nie uderzy od tak na Wujka. No chyba, że oprócz niego zabijemy wszystkich innych nazistów... Ale to trochę może potrwać.
|
So, 5 wrz 2015, 17:54 |
|
|
Sir Ser
Pogromca Smoków
Naklejki: 0
|
Mały Adolf obudził się podczas rozmowy. Nie był zaskoczony naszą obecnością w pokoju. Uśmiechnął się i powiedział, że Czarna Pani, która za nami stoi, jest bardzo zdenerwowana i niedługo zamoczy w nas swoje szpony.
|
So, 5 wrz 2015, 20:00 |
|
|
Czarnoksieznik
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 7 wrz 2015, 18:56 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Ej, czitere, skąd to masz. No to może... Byśmy tak się stąd ulotnili? Jeszcze nas ta Czarna Pani poczęstuje Avadem Kedavrem... Eee... Ser, spójrz na mnie. Jestem se w pełnym ekwipunku? No to co urabiamy? Może bolesne czipsy
|
Pn, 7 wrz 2015, 20:25 |
|
|
Sir Ser
Pogromca Smoków
|
Czarnoksiężnik, Czarnej Pani nie zobaczył, ale za to udało mu się dostrzec inną panią. Do pokoju naraz wparowała kobieta i zaczęła panicznie krzyczeć. Była to najpewniej mama małego Adolfa. Zaraz po niej, do pokoju wpadł jego ojciec ze strzelbą. Zagroził, że wszystkich zastrzeli. Jeśli zaś chodzi o Dawida, to tak... Miał wszystko na sobie.
|
Wt, 8 wrz 2015, 20:13 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Zwiewamy...
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Cz, 10 wrz 2015, 20:29 |
|
|
Sir Ser
Pogromca Smoków
|
Dawid nie reagował. Ojciec Adolfa zaczął strzelać po całym pokoju na oślep. Jedna z kul trafiła w Theoseresa. Ciszu jednak nie przejął się tym zbytnio. Wyjął uciążliwy przedmiot ze swojego ciała i podrapał się po głowie. - Hee Hee heeee, ale z Ciebie jełop. - zaśmiał się.
|
Pt, 11 wrz 2015, 17:30 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Jak dobrze, że mam przy sobie... coś blaszanego? O, dobrze, że takie rzeczy trzymam w plecaku. Uciekajcie, ja Was osłonię i przy okazji sam też ucieknę.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 11 wrz 2015, 18:26 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Kretes, jełopie, mam op zbroję xDD Ale OK, jak uczy nas CI3, kawałek metalu, np. patelnia, może uratować czyjąś rzyć. //chowa się za Kretesem
A może powiemy im, że to unsere Fuhrer i wgl
|
Pt, 11 wrz 2015, 19:18 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Dawid, a może po prostu pomachaj trochę tym berłem (tu nie ma podtekstu) i nas stąd zabierz w bardziej gościnne miejsce, ten sam czas.
|
Pt, 11 wrz 2015, 19:30 |
|
|
Sir Ser
Pogromca Smoków
|
Wtem w pokoju zgasły wszystkie światła. Rozpętała się epidemia strachu, zwana dalej paniką. Mały Adolf, z kolei, zaczął krzyczeć, że "to znowu ta zła pani". Dove stwierdził, że w tej sytuacji lepiej nie ryzykować. Zaczął machać swoim berłem, jak zresztą polecił mu Czarny.
I cóż... Mogłoby się wydawac, że wszyscy trafimy do bezpiecznego miejsca, w którym nic nam nie grozi. Niestety... Były to złudne nadzieje. Dawid przeniósł nas na jakąś drogę, która najpewniej była drogą główną. Spora ilość pojazdów, jaka się po niej poruszała, oznaczała, że znajdowaliśmy się całkiem niedaleko stolicy. - Hee hee heee. To ten moment, kiedy w waszej alternatywie, wielki pojazd potrąca małego Adolfa. Panie i panowie, przed nami największa szansa na zabicie wielkiego wodza nazistów. Hee hee heee... Tylko... Kto mi pomoże spowodować katastrofę drogową? - zapytał Ciszu
|
Pt, 11 wrz 2015, 22:48 |
|
|