|
|
Teraz jest So, 12 kwi 2025, 06:13
|
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Dałabyś tamte obrazki z tematu kretes ?
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 11 paź 2009, 17:43 |
|
 |
arturros
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 6 sie 2007, 12:20 Posty: 345 Lokalizacja: Skądś
|
N, 11 paź 2009, 18:11 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Dzieki arturros
co do pracy słaba 0,5/10
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 11 paź 2009, 18:12 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Obrazek urodzinowy, doskonały do zaproszeń (będzie na moim).
Walka Burektora z Kretesem w wersji Kornelka.

Wt, 9 lut 2010, 15:11 |
|
 |
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Reksio i Kretes grają w wojnę forumową.
Zaproszenie imieninowe.
http://img97.imageshack.us/i/mollykrete ... karim.png/
Spacer Reksia Kretes Molly i Kari Maty Hari. Kretes wpada do studzienki kanalizacyjnej.
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
Pt, 12 mar 2010, 19:09 |
|
 |
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Jeszcze mam to.
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
Pt, 9 kwi 2010, 15:09 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Przepraszam, ale kto pozwolił ci umieścić mój nick w swojej pracy?!?
Poza tym, że dałeś z normalnych userów tylko mnie, MvK, Johannę, Spidiego, Stryja i Artura : O
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 9 kwi 2010, 15:29 |
|
 |
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Ależ te prace są rzygugu  . Proszę was ze jak już chcecie coś wstawić to niech to chociaż wygląda jakoś przyzwoicie, a nie jakieś nie wiadomo co robione na odwal w paintcie ;/. Bo jak się patrzy na te obrazki to aż chce się zrobić "Run to the hills" ;/.
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pt, 9 kwi 2010, 18:03 |
|
|