|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 12:55
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Niegościnna Twórczość Doktora
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Niegościnna Twórczość Doktora
Miło, że ktoś jeszcze wstawia coś do Naszej Twórczości. Kiedyś dział ten praktycznie codziennie był naszpikowany nowościami i cieszy mnie, że próbujecie kontynuować tę tradycję (chociaż czasy się zmieniły). Co do rysunków - bardzo ciekawy surrealizm przedstawiony na drugim obrazku pokazuje, że życie tak naprawdę jest pełne kontrastów. Obrazek pierwszy obrazuje z kolei zwyczaj uprawiany przez 70% społeczeństwa polskiego. Ostatni bardzo ciekawy, kontrast fioletu z czernią, bielą i szarością dodaje nutkę tajemniczości i ciągle przemijającego czasu.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 20 lut 2018, 01:45 |
|
|
ElectroPea15
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
To są demony jakieś, straszydła!
_________________ Ten, który stara się nie mącić...Ogólnie TKSSNM Zapłacicie za zachęcanie mnie do chińskich bajek. NIE UJDZIE WAM TO PŁAZEM (i Kretesem)! Szczególnie Dawidowi6...
|
So, 3 mar 2018, 18:29 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
To są naprawdę genialne rysunki! Od razu widać, że twórca nie jest normalny, co duży plus . Ciekawi mnie jak był wyglądała taka scena ze Stonogą z RiC
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Pn, 5 mar 2018, 18:10 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
kojarzysz taki album nazywa sie macintosh plus i ma estetyke
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 12 mar 2018, 00:32 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
dobre to; podoba mnie sie
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 15 kwi 2018, 10:32 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Psychodelia połączona z rzeczywistością robi ogromne wrażenie. Szczególnie pierwszy obrazek wywołuje dziwne skojarzenia ze Spongebobem oraz wakacjami. Oby tak dalej!
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 30 kwi 2018, 00:26 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
1. Nie wiem, czemu, ale bardzo przyjemne. Trzeci obrazek psuje trochę całość, ale może nawet niekoniecznie przez swoją absurdalność, a zmianę stylu w tej części z kretonem. Pierwszy obrazek wygląda jak połączenie mapy skarbów z RiSP i układu Kurana z RiU (a może tym jest xD), co jest imo dobrym pomysłem na pracę (w sensie łączenie kilku części twórczością). 2. generic Doktro artwork xD taki se pod każdym względem 3. Nie wiem, co myśleć. Podobają mi się niektóre >obiekty<, nawet trochę kojarzą z witrażami. Ale ta pikseloza niezbyt mi pasuje. No chyba że... to jakaś cenzura ;-;
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 26 cze 2018, 11:11 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Bardzo ładne dzieła, widać zainspirowanie największej sławy artystami Oceniam je na 10/10 chociaż mógłbyś je jeszcze trochę dopracować Jednakże widać, że 2013 to był jednak piękny rok i pewnie nic lepszego od niego nie będzie chlip
|
So, 4 maja 2019, 19:41 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Szczerze to najbardziej mi się spodobał the lighthouse chociaż to tylko przerobienie na czarno-białe Klimatyczne dosyć Reksio w Murmańsku też całkiem fajne, dosyć oryginalne, że tak się wyrażę. Czekam na więcej!
|
So, 21 mar 2020, 09:20 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
|
tak tak bardzo ładne oh podoba mi się !!!!??
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
N, 3 maja 2020, 18:35 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
|
Jak zwykle wszystkie bardzo ładne, zwłaszcza Reksiogelion
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 11 lip 2020, 17:09 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
|
Wt, 14 lip 2020, 19:46 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
to kiedy mod dodający Morenke?
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Pn, 21 cze 2021, 18:02 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
czy tylko mi się wydaje, czy ta otchłań na mnie patrzy?
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
N, 11 lip 2021, 18:04 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|