|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 23:48
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Projekt "PrzygodyReksiaOST"
Autor |
Wiadomość |
mvciekr
Się Odezwał
|
Projekt "PrzygodyReksiaOST"
Witam. Swego czasu robiłem żartobliwy projekcik o nazwie "PrzygodyReksiaOST" nawiązując tym samym do znanej formy filmów z kanału na YouTube: SilvaGunner, który ma na celu modyfikowanie utworów z gier komputerowych jako przeróbka. Wejdźcie tam sami i zobaczcie, koncept jest całkiem ciekawy. Dwa lata temu podszedłem do tego samego, tylko że z soundtrackiem gry RiSP (reszty gier raczej nie skończę). Są to wszelakie mashupy i przeróbki tracków, a to że nie jest to jasno powiedziane to ma to mieć swego rodzaju formę trollingu, odbiorca ma się tego nie spodziewać. Kanał możecie znaleźć pod adresem https://www.youtube.com/@przygodyreksiaost. Miłego odsłuchu, czy coś.
_________________ Nudziarz z Reksiowego fandomu. Avatar autorstwa mayagical
Ostatnio edytowano N, 7 sty 2024, 19:10 przez mvciekr, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 2 sty 2024, 19:50 |
|
|
Gienio
Stawia Opór
Dołączył(a): So, 8 kwi 2023, 20:13 Posty: 6 Lokalizacja: W dziurze czasoprzestrzennej
|
Re: Projekt "PrzygodyReksiaOST"
Świetne
_________________ Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy wierzą w Boga Twaroga.
|
N, 7 sty 2024, 16:00 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Projekt "PrzygodyReksiaOST"
Miałem już kiedyś przyjemność odsłuchać całość. Przy okazji tego posta (i premiery budowy xD) zrobiłem to ponownie. Zabawne, dobrze dobrane, idę trollować znajomych xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 9 sty 2024, 01:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|