|
|
Teraz jest So, 12 kwi 2025, 05:36
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
 Johannowe.
...
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
Ostatnio edytowano Pn, 28 wrz 2009, 14:57 przez Johanna, łącznie edytowano 1 raz
|
Pn, 24 sie 2009, 19:59 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Zacznijmy od tego iż twa dziewczynka ma bardzo ładne cienie i nie zawiera koloru - I like it  Cienie są naprawdę śliczne. Taki sam stosunek mam do oczu dziewczynki. Jedyne co mi się nie podoba w twoim dziele to włosy. Są jakieś takie... za niskie? Nie potrafię tego powiedzieć więc to zobrazowałem - http://i28.tinypic.com/2qvv8lw.jpg
Górna warga powinna być ciemniejsza, ale to szczegół
Poza tymi drobnymi uwagami rysunek masterpiece!
_________________Pozdrawiam, Lone Star 
|
Pn, 24 sie 2009, 20:30 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Dziękuję (;
A Twój rysunek też boski XDD
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Pn, 24 sie 2009, 20:32 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Czekałem na to.
Zobaczyć jak Johanna sobie radzi ołówkiem i powiem, że całkiem nieźle.
8/10
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 24 sie 2009, 20:59 |
|
 |
Dragon
Norman
|
ech jakie talenty można odkryć na naszym forum...10/10 i oby tak dalej 
_________________ Się macie ludzie
|
Pn, 24 sie 2009, 21:05 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
to był taki szybki szkic, miejscami nierówne, ale wiecie ...xD
|
Pn, 24 sie 2009, 21:14 |
|
 |
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Ja nie mam żadnych zastrzeżeń!  !
Rysunek jest super!  ! 10/10
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
Pt, 28 sie 2009, 20:27 |
|
 |
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
10/10
Chyba nie muszę wyjaśniać 
|
Pt, 28 sie 2009, 22:35 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Johanno jak zwykle cokolwiek zrobisz , zrobisz to dobrze , na 10 to nie było ale 9/10 dam
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 27 wrz 2009, 20:29 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
|
Pt, 18 gru 2009, 17:17 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Nie jesteś początkująca  Fajne 8/10
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 18 gru 2009, 19:31 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
|
Wt, 22 gru 2009, 21:00 |
|
 |
Hydrylia
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2010, 22:40 Posty: 53 Lokalizacja: Z Margonem
|
To twoje rysunki?Jeśli tak, to bardzo ładnie rysujesz.
_________________ I love BEAGLE! <3 Pozdro dla brata! __________________________________________ Mam IP nieznanego, ale nie jestem nim.
|
Wt, 2 mar 2010, 07:50 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|