|
|
Teraz jest Cz, 14 lis 2024, 00:39
|
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
[Grafika] Spidi
No i w końcu nadszedł mój czas więc i ja dałem . Nie jest to praca najlepsza z powodu , że jutro wyjeżdżam , a byłem przytłoczony lekcjami więc zajeło mi to może 4 h . Muszę dać teraz , bo nie doczekam się wyników , bo będe na wyjeżzie .
http://img697.imageshack.us/img697/7167/rysunek015.jpg
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 1 lut 2010, 14:24 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
10/10.
Plusy: wszystko.
Minusy: nic.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 8 maja 2010, 16:38 |
|
|
kongrim
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 27 lut 2010, 08:51 Posty: 173 Lokalizacja: z Forumowego opowiadania
|
Fajnie ci wyszedł Kurator wię może ... 10/10
|
So, 8 maja 2010, 16:44 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
extra
tylko reksio jakiś chudy......
10\10
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
So, 8 maja 2010, 18:37 |
|
|
spidi
|
Bo to nie Reksio , tylko AnoReksio
Co do mojej pracy to nawet
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 7 cze 2010, 18:38 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
I tak dam 10/10 tylko jedno:
Czemu mi się wydaje, że ta Ufokura ma trzy oczy?
|
Pn, 7 cze 2010, 18:49 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Bardzo ładne, tylko głowy Reksia i Ufokury takie małe jakieś. 8/10.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pn, 7 cze 2010, 19:22 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Bo masz brudny komputer :p.
Rysunek słiit, tylko, że w niektórych miejscach jest za dużo białego. 9/10
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Wt, 8 cze 2010, 13:18 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
A więc tak:
Wykonanie czyli szkic 9,5/10
Kolorowanie takie sobie 8/10
I uwagi:Kornelek taki....taki ta głowa dziwna.Kretes przy Reksiu to straszny grubas[a Reksio przy nim ] Ogólna ocena 9/10
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 8 cze 2010, 15:25 |
|
|
harkokokonem
Norman
Dołączył(a): Pt, 7 maja 2010, 13:58 Posty: 273 Lokalizacja: z teleportera
|
Tak sobie...
Nie chcę się chwalić ale robię lepsze rysunki
_________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie!
|
Wt, 8 cze 2010, 18:23 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Już wiem.
Nieważne, kawałek płaszcza Kuratora wydawało mi się trzecim okiem
|
Wt, 8 cze 2010, 18:23 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
A nie do temat:
Przepraszam zrobiłem rysunek jego i nie wiem jak go wstawić tutaj..
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 8 cze 2010, 18:25 |
|
|
spidi
|
To może się pochwalisz ?
Muszę zobaczyć jak 10 latek bije mnie na głowę
PS : Przed " ale " powinno coś stać
|
Wt, 8 cze 2010, 19:46 |
|
|
Dr. Młottson
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 20 kwi 2010, 09:39 Posty: 100 Lokalizacja: Podkarpacie
|
_________________ "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy" - Sokrates
"Jeśli kochasz to, co robisz, to nie jest to praca" - Konfucjusz
"Nigdy się nie tłumacz" - Mark Twain
"Myślenie o śmierci przedłuża życie" - Anonim
|
So, 12 cze 2010, 23:31 |
|
|
harkokokonem
Norman
Dołączył(a): Pt, 7 maja 2010, 13:58 Posty: 273 Lokalizacja: z teleportera
|
1 O ,,ale,, już zapamiętałem.
2 11 latek . W lipcu mam 11 lat.
3 Nie wiem jak to do internetu wstawić bo imageshack mi nie działa.
4 Jestem w szkole najlepszy z plastyki.
_________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie!
|
N, 13 cze 2010, 16:44 |
|
|