Photoshopowe zamówienia i twórczość od Jimmi'ego Strony
W tym temacie chciałem zamieścić moją Photoshopową twórczość związaną z Przygodami Reksia. Moje dotychczasowe obrazki możecie zobaczyć między innymi na głównej stronie forum przy nazwach działów. Zamówienia obowiązują rysunki ogólne z PR, projekty okładek, obrazki, podobne do tego, który mam w podpisie itd. Jeżeli rzeczy te mają być do umieszczenia u siebie, proszę do mnie pisać na pw, a jeśli takie ogólne, aby "się pokazać", to w tym temacie. Realizację zacznę od poniedziałku, i mam nadzieję, że będzie dużo zamówień
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Re: Photoshopowe zamówienia i twórczość od jallera98
Mam dwa zamówienia:1. Pegazo-potam. 2. Hipopotamo-miś koala. Będę czekał cierpliwie.
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Bardzo się wstydzę tego - trochę spamu dodałem do tematu mego.Musiałem "wywierszować" się ten tego.
Cz, 30 maja 2013, 15:08
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Cóż, chciałbym zobaczyć co potrafisz dlatego chcę abyś zrobił... na przykład plakat... no nie wiem... może z komiksu bota "Reksio i weterynarz coś" I w przeciwieństwie do pana z posta wyżej nie mam zamiaru czekać cierpliwie, bo chcę zobaczyć jak ci wychodzą obrazki
To tak... Zamówienie Doktora:
Spoiler:
W górze widać kawałek nowego Wajchadłowca, Reksio i Kretes w przyszłości mieszkają w Domu z czerwoną dachówką, który wbrew pozorom znajduje się zaraz za podwórkiem.
Zamówienie takiegojednego:
Spoiler:
Nie jestem zbyt dobry w robieniu hybryd zwierząt, ale na prawdę nie miałem pomysłu jak z tym pójść dalej A hipopotam z Pegazopotama jest wzięty z kolorowanek z dzieciństwa
AdamMag napisał(a):
Cóż, chciałbym zobaczyć co potrafisz dlatego chcę abyś zrobił... na przykład plakat... no nie wiem... może z komiksu bota "Reksio i weterynarz coś" I w przeciwieństwie do pana z posta wyżej nie mam zamiaru czekać cierpliwie, bo chcę zobaczyć jak ci wychodzą obrazki
zrobię to w najbliższym wolnym czasie
Z tym że komiksy niezbyt dobrze mi idą Mogę kiedyś zrobić jakąś powieść z obrazkami, ale to trochę zajmie, w sensie ok. miesiąc, lub dłużej (fabuła, napisanie powieści, zrobienie obrazków) Na razie zajmę się pracą nad zamówieniem Adama, a później postaram się coś wykreować
Mam zamówienie:
Chciałbym zobaczyć jak Reksio i Kretes są w ubraniu roboczym i sprzątają u piekarza Rene, który rozmawia z listonoszem(bocianem). I chce żeby działo się to za podwórkiem Reksia.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Zamówienie Adama:
Niedługo zrealizuję kolejne
Pn, 3 cze 2013, 17:04
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Nie no fajne Chociaż lepiej by to wyglądało gdyby Reksio i Kretes byli bliżej Weterynarza... No i trochę brakuje mi ciepłych kolorów. Ale jest spoko git, spokojnie jestem gotów to ocenić nawet na 8/10
Jaller fajne przyznam, masz talent! Daję 11/10.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość