|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:15
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Bosz
Bosz, czemu ja się dałem tu zaprosić. Jestem Mątek, nic nie zaśpiewam, nie narysuję, wypchajcie się. Nienawidzę was wszystkich. Jako najbardziej antypatyczna osoba na forum jestem również najbardziej uzdolniony artystycznie, lepiej nawet od jakiegoś tam Jimmiego Strony, bosz. Zresztą on to śmierdzi salcesonem i kabanos mu w oko. Spędzam weekendy na jedzeniu pasztetu firmy Boczke Co. oraz rzucaniu kiełbasą podwawelską do celu. Stworzyłem kilka GENIALNYCH komiksów, mam wyrafinowane poczucie humoru, którego niestety ta śmierdząca Api nie docenia, nienawidzę jej. No i wymyśliłem Reksiołke i Kretesiołke i wgl. Z mojej to inicjatywy powstał Forumowy Tydzień Kreatywności. Uważam, że Kacper nie zasłużył na moda, a Dizel na admina. No i uwielbiam Tap madl i Prodżekt ranłej. Udział w tym spotkaniu uznaję za niemiłe spędzenie czasu. Nie do zobaczenia, Mątek. Idę żreć salcesone.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 11 lip 2015, 18:23 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|