Wszyscy wspólnie zdecydowali, że to Oscar da Silva jest zdrajcą. To właśnie płaczący Brazylijczyk musiał tego dnia kopnąć w kalendarz. A stało się to tak:
Oscar nie był zdrajcą. Prawdziwy zdrajca wciąż był na wolności i w dalszym ciągu pragnął siać niezgodę. Kilkanaście sekund po śmierci Oscara, na arenie przewrócił się Hodor. Kret złapał się za serce i chwilę później skonał.
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Gra Cieni
Miało być jeszcze dopracowane, ale ze względu na problemy techniczne raczej nie będzie to możliwe. Oto i (brzydki) pseudopixelart, który zatytułowałem "Kłamczuch z gronostajem". Gronostaj jest w żołądku tego jaszczura, jakby się kto pytał.
Spoiler:
Oczywiście obraz wcale nie sugeruje, kto moim zdaniem kłamie, i nie ma na celu chamskiego sprowokowania tej osoby. Skąd wam to do głowy przyszło?
So, 26 wrz 2015, 16:13
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Oto i Z Ludu Łaski Cesarz Zjednoczonej Europy Donald I Cudotwórca z dynastii "Tusków". W połowie głosować dot. kłamczucha w ZIN3 w naszej grupie było o nim coś, więc zapewne zasłużył na własny avek:
Spoiler:
Flaga druga symbolizuje trzy cnoty PO: liberalizm, wiarę w zieloną wyspę i socjalizm.. Dzisiaj przypomniało mi się, że to już dziś, więc coś na szybko urobiłem ;-;
Przez te kilka godzin, działo się naprawdę wiele. Najpierw na zawał padł Friedrich (wybrany przez was, na potencjalnego zdrajcę), a potem... Pergaliusz, którego pozbył się... ZDRAJCA.
Oznacza to, że zdrajca jest wciąż na wolności, a być nim może tylko Rick, albo Pruto. Emocje sięgają zenitu. Gra cieni już niedługo się zakończy! Wkrótce pojawi się finałowe zadanie!
_________________ Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
N, 27 wrz 2015, 20:01
Layla
W tej części zwyciężyła Niezgoda. Wygrał Pruto I, który będąc przez cały czas zdrajcą, uśpił na wieczność wszystkich śpiących. W finalnej części turnieju, ukradł potężny artefakt jednemu z mieszkańców Tenebris i odesłał swojego przeciwnika, Ricka do zupełnie innej rzeczywistości.
Pruto I stanął przed Lady Nicolette i poprosił o wynagrodzenie. Poprosił ją o uwolnienie Pana Potwora. Arcycesarzowa zgodziła się. Rozkazała strażom wyprowadzić Pana Potwora przed Czarne Koloseum. Kilka chwil później, wydała kolejny rozkaz: Rozkaz brutalnego zamordowania Czarnoksiężnika i Eris.
Strzały łuczników, skrytych w murach Czarnego Koloseum, rozerwały ciała dwójki pozostałych.
Razem z Diego ruszyliśmy w stronę Pana Potwora. Zastaliśmy go otoczonego przez setki strażników. Byłoby właściwie już po nas, gdyby nie pojawienie się czwórki osób: Levi'ego, Silverblade'a, April i Emmelie.
Szwadrony Tenebris, czekające pod Koloseum zostały rozbite w mgnieniu oka. Niestety... walki nie przeżył mój braciszek... który uratował mi życie.
Jesteśmy w Niebie i szykujemy się na finalną walkę.
Ostatnio przesunięty w górę Wt, 12 maja 2020, 02:32 przez: Kontrabass.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość