|
|
Teraz jest N, 26 sty 2025, 12:40
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Zadanie 1
Aw stawia opor. Olexo, moglbys ty to zaspiewac?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 16 lip 2015, 12:19 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
https://www.youtube.com/watch?v=LVezyQb ... e=youtu.beolejcie obrazek, musiałem jakiś dać, a ten akurat był pod ręką
|
Cz, 16 lip 2015, 12:36 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
... ... ... Jestem załamany. Ty nawet nie śpiewasz. Ty recytujesz, w dodatku kompletnie nie do rytmu. Zdecydowanie za cicho, zdecydowanie za szybko i zdecydowanie zbyt... naturalnie. To ma być MROCZNE. Ma być słychać, że to hymn jednej z grup w turnieju toczącym się w sercu mroku! A ty zrobiłeś z tego... nawet nie wiem, jak to nazwać. Wierszyk.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 16 lip 2015, 12:44 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
A oto i pełny utwór. Dokonałem jednej drobnej zmiany w 1 zwrotce i jednej w refrenie.
1. Witaj, Arcycesarzowo, pani Tenebris całego, Pozdrawiają Cię zwycięzcy, przyszli czempioni Gry Cieni. Pozdrawiamy Pana Świata, Lazariusa Wspaniałego, Niech we wszystkich się wymiarach Lazurowe Niebo mieni.
Ref. Psychopatyczni i Chorzy, Wszystkich wrogów pokonamy, ZWYCIĘŻYMY!
2. Oto wódz nasz, Pruto I, wrogom swoim nie odpuści, Morderca i psychopata, z odległej on galaktyki! Przeciwko Bennedick Loris, na zielsku ten głupiec pości, Z zielonymi chudy trzyma, więc i szpile ma jak tyki!
Ref. Psychopatyczni...
3. To zaś Rick Slyce, wąż nad węże, zawsze i wszędzie bezpieczny, Na choroby uważajcie! One jego bronią główną. Przeciw Niemu Alfred O'Star, spójrzcie, na twarzy Ja wcale sie nie obrazam, tylko jest mi smutno z tego powodu ze wyszlo tak a nie inaczej no i wgl jest mi smutno ze slonce nie kreci sie wokol ziemi no i wgl ze nad swiatem nie zapanowaly jeszcze krzyzowki nosorozcow i ciastek. tak mi smutno ze ohoohohoho wieczny, Na pokazach mody zginął - tu nie będzie mu tak nudno.
Ref. Psychopatyczni...
4. Tutaj zaś Victoria Shire, co zawsze do celu dąży, Choć nieszczęśliwa w miłości, szczęśliwie turniej ten wygra. A na przeciw stoi sportowiec Oscar Silwa wiecznie płaczący, Mundial przegrał - przegrał życie, sądzicie, że on nas ogra?
Ref. Psychopatyczni...
5. A tu Friedrich Gelbem zwany, Niemiec, śpiewak zawołany, Który za życia mordował, po śmierci swych wrogów spali. Tam zaś indyk Pergaliuszem Bogusławskim tak nazwany, Przyjaciół znaleźć nie może, grunt pod pod nogami się wali.
Ref. Psychopatyczni...
6. Wreszcie jest Augiasz Putnocki, nawet Śmierć pokonał mocarz, Wygra on tą grę - o publiczności, szybko się przekonasz! Po drugiej stronie Velazquez Hodor po ciotce płacze - no cóż, Jednak zmarłej tu nie znajdziesz, obietnicy nie wykonasz!
Ref 2. Oto jest nasza drużyna, Przyszli Gry Cieni czempioni, ZWYCIĘŻYMY!
Aw, masz cały dzień na nagranie i wstawienie. Postaraj się.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 16 lip 2015, 17:11 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Jak dla mnie 'k. Teraz tylko czekać jak Aw zaśpiewa.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Cz, 16 lip 2015, 17:24 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Przypomnialo mi sie - Aw, spiewaj troche wyrazniej.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 16 lip 2015, 19:56 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Wyszło jeszcze bardziej żenująco. Musiałem nagrać na komórce. https://www.dropbox.com/s/qylypvjvnti74 ... e.wmv?dl=0Na YouTube bym nie zdążył.
|
Pt, 17 lip 2015, 19:59 |
|
|