Weźcie się ogarnijcie, nasza grupa przez was jest baardzo słaba. Nawet herb i nazwa są okropne. Mogliście mnie zapytać o zdanie! Hymn będzecie musieli napisać bez mojej pomocy, bo jestem na wakacjach (w sobote rano już będę na forum). Zresztą i tak z takim słabym składem przegramy...
Przepraszam bardzo, Mątku. Z takim nastawieniem do współpracy, to przepraszam, ale możemy się śmiało pożegnać z jakąkolwiek wygraną. Nazwa została ustalona demokratycznie, wybrała go większość drużyny. A herb... no, tutaj można mieć małe zastrzeżenia, co to estetyki, ale nikt inny niestety nie podjął się próby zrobienia (chciałem to wykonać, ale nie miałem wczoraj czasu, a ty niestety jesteś na wakacjach) herbu. I jeśli chodzi o hymn, musimy go napisać, bez względu na wszystko. Także drużyno... do pracy! Ku zwycięstwu i dobrej zabawie. Jeśli macie pomysł, to śmiało napiszcie o tym tutaj. Każdy jest na wagę złota.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
No dobrze, jednak nie znam żadnych cięższych i mrocznych kawałków. Z tym może być trochę ciężko, gdyż nie kręcą mnie takie kawałki. A wy, znacie jakieś? Tylko najpierw musimy ułożyć słowa do piosenki, zatem potrzebna jest wasza pomoc. Co do dalszej części, za chwile powstaną potrzebne do tego tematy. Zatem, do dzieła!
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Spokojnie, wszystko już gotowe. Jednocześnie chciałbym podziękować Doktorowi - bez niego nie znalazłbym dobrej melodii. Dzięki.
Tekst:
Spoiler:
Tenebris, Tenebris Eu nulla omnia mea Tenebris Tibi omnia mea
Tenebris, Tenebris Ty znaczysz dla nas wszystko Tenebris - To nowy lepszy świat
Jesteśmy wszystkim Chronimy Twoją przyszłość Jesteśmy wszystkim Chronimy Cię
Jesteśmy obroną, Która jest ponad siły
Tenebris - Ty jesteś wyznacznikiem życia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość