|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:23
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Lilyness
Córka Gwiazd
Naklejki: 0
|
2x02
Dzień dobry Oto obrazek, który dane będzie wam opisać poetyckimi słowami. Nie zepsujcie tego. Liczę na was. Powodzenia, Pysie.
|
Pn, 18 kwi 2016, 17:38 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: 2x02
Dobra. Oto moja pierwsza zwrotka.
Piłkarz sławetny na boisko wbiega, Palec w bandażu, skacze mu powieka, Oczy zdumione, morda rozdziawiona, Messiego właśnie to postać zdziwiona.
Kari, Dove, wasza kolej. O Doku na obrazku umyślnie jeszcze nie wspomniałem.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 19 kwi 2016, 16:32 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: 2x02
A za nim, nie do wiary, co tchu w piersiach bieży Afroamerykanin w podobnej odzieży. Lecz jeden szczegół rozróżnia odzienia! Czy może być powodem Messiego przerażenia?
Wyszedł pewnie jakiś bezbek i wgl liczba sylab w wersie inna (ps. u Czarnuka 11-11-11-12, a u mnie 13-13-11-14 ;-;). Rynek zweryfikuje.
Za nim osobnik w podobnym ubiorze biegnie, Messiego dogonić nie może. Czemu więc piłkarz taki przerażony? Może dopatrzył się gdzieś swojej żony?
I tu wątek o Doku.
lub
Czy to przez detal 'shirtu obnażony?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
Ostatnio edytowano Wt, 19 kwi 2016, 16:58 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 19 kwi 2016, 16:42 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|