Ech...ciągle są narzekania na to 3D. Możecie wspominać ale ale 2D już nie wróci, a poza tym to nowa seria. Nowa znaczy nowe przygody oraz nowy styl. Zrozumcie to że stare dobre 2D nie wróci. A ja sam wolę żeby teraz robili 3D, ogólnie już się do niego przyzwyczaiłem i nie narzekam. Te style są według mnie na równi. Ten dobry, ale tamten też. Ale w ankiecie zaznaczyłem 3D .
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
So, 20 sie 2011, 19:23
kretes.o matko
Roz-kreca się
Re: ankieta dotycząca gier z reksiem
2D milion razy lepiej ckoc w 3D nienajgorzej
_________________ hej jestem kretes.o matko i uwielbiam reksia i kretesa i innych (Ja, ja ci dam!) czekam na reksio i miasto sekretow 2 najnowszy komiks zycie reksia i kretesa viewtopic.php?f=6&t=7413
Pn, 22 sie 2011, 09:29
kretes.o matko
Roz-kreca się
w 3D onisa grubi dziwni i inne
_________________ hej jestem kretes.o matko i uwielbiam reksia i kretesa i innych (Ja, ja ci dam!) czekam na reksio i miasto sekretow 2 najnowszy komiks zycie reksia i kretesa viewtopic.php?f=6&t=7413
Ja lubie 2D zawsze tak było i powinno zostać.Na komputerach starego typu 3D nie chodziło np. na starym komputerze a i na niektórych laptopach jest bardzo słaby akcelerator 3D Więc 2D ma zostać
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Tak, seria gier 2D była dużo lepsza. Ale lepiej nie narzekajmy na 3D, ponieważ ona też jest dosyć fajna. Przekonałem się o tym, grając w CoS2. To wszystko wygląda takie wyrazistsze, pełniejsze, ale i też ciekawe. To jest główny atut gier 3D. Ale jak wszystko, nawet taka gra w 3D ma swoje minusy. Niektóre błędy w grze, np. ruchy postaci, podawanie przedmiotów po prostu są tak rażące, że można się trochę do tego zniechęcić. Ale tak jest: jak jest fajna grafika, to dialogi, albo ruchy rąk muszą to wszystko zepsuć. Nie wszystko zawsze musi iść w parze. No cóż... takie właśnie są uroki gier.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
So, 9 sie 2014, 17:36
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
To podawanie przedmiotów w CoS2 wyszło im jeszcze gorzej niż w Mieście Sekretów 1. Nawet jak było takie samo, to nie rzuciło mi się w oczy (wyjątek: kręcenie kranami). Czym to jest spowodowane? Urządzeniem na którym się gra? Czy wysokimi oczekiwaniami postawionymi nowemu tytułowi?
Dialogi w 2 części nie były takie złe... na pewno byłoby nam lepiej, gdyby byli polscy lektorzy. No ale jak już wiemy, nie możemy mieć wszystkiego.
N, 10 sie 2014, 17:05
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Ja muszę powiedzieć, że przygody Kretesa (bo przygody Reksia skończyły się na RiKN) w 3D mi się nawet podobają. Nie potrafię sobie wyobrazić Przygód Reksia w 3D, a CoS i CoS2 w 2D. Każda grafika ma swoje wady. No, najpoważniejszym minusem graficznym takiego CoS2 jest właśnie podawanie przedmiotów. Wyszło to co najmniej żenująco. Mam nadzieję, że wkrótce to naprawią.
Śr, 17 wrz 2014, 14:36
Ala Dyn
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 25 kwi 2015, 19:24 Posty: 45 Lokalizacja: Nikt tego nie wie
Naklejki: 0
Moim zdaniem 2D jest o wiele lepsze. Nie tylko ze względu na grafikę ale i lepsze żarty
So, 16 maja 2015, 15:39
Ala Dyn
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 25 kwi 2015, 19:24 Posty: 45 Lokalizacja: Nikt tego nie wie
Naklejki: 0
Sądze, że lepsza jest grafika 3D. Postacie są fajniejsze, lepsza animacja i w ogóle.Wersja 2D jest słaba i się zacina co za granicą mogłoby sie nie podobać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości