|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 06:28
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Jak myślicie?
@odkop Nie rozumiem jednej rzeczy. Otóż Piraci Korona Władzy są zrobione w 2D(wyszły po standardowym RiMS), a CoS2 będzie zrobione w 3D. Po co tak to robić? Ciekawe, jakby wyglądał np. Alfredo w 2D. Gdy wszystko jest płaskie, jest po prostu świetnie. CoS2 na pewno będzie w 3D. I właściwie wszystko teraz zależy od wygranej CoS2. Jeżeli to będzie hit(taki jak CoS) to wątpię, by Aidem w ogóle próbowało zrobić jakieś CoS w 2D(Druga Seria to Seria CoS-ów). Jeżeli nie, to są szansę, by Reksio znów się stał "bardziej" dla Polaków. Czyli wtedy będziemy mieć fajną grę o Reksiu w 2D. ------------------------------- P.S. Nie wiem dokładnie na jakim silniku działają Piraci. Jest on na pewno bliższy do silnika piklib, niż do silnika używanego w CoS.
|
Pt, 19 kwi 2013, 10:34 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ty no to też racja. Przecież dlaczego Bolek i Lolek wychodzą w 2D a Reksio już tylko w 3D, chociaż są produkowane niedawno zaraz po, jak Autor wspomniał po RiMS? Bo to dziwne. To znaczy, że Aidem Media może zrobić w 2D gry jeszcze nawet gdy Reksio jest w 2D. Może zrobią jak w P:KW...?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 21 maja 2013, 20:44 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Nad grami z Bolkiem i Lolkiem pracuje inna ekipa twórców niż nad Miastami Sekretów... Żadna z nich nie ma wpływu na pracę drugiej (no może mały zawsze jest )
N, 26 maja 2013, 15:52 |
|
|
opipiter11
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Raczej będą robili same 3D (a szkoda )
|
Pn, 8 lip 2013, 15:32 |
|
|
adb-super
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 27 gru 2013, 18:40 Posty: 10 Lokalizacja: w twoim domu mieszkam
|
Ja tam powiem jak Nostradamus:
Pewnego dnia, znajdzie się śmiałek, który zapomni o prawach autorskich. Zapomni tak, że zacznie pracować nad grą... Grą, która będzie się nazywać... Ostania Przygoda Dzielnego Psa Reksia i Kreta Kretesa, czyli... OPDPRiKK... Choć autor danej gry ma dziwną nazwę i tak zadiebiutujie razem z tą grą...
A teraz jako ja: UWIELBIAM PRZYGODY REKSIA W 2D!!!
_________________ [Wybuch]<STAWIAM OPÓR>[/Wybuch]
|
Wt, 31 gru 2013, 17:53 |
|
|
waldek
Się Odezwał
|
Myślę że teraz popularność zyskuje format gier "Indie/indyków". Te gry wcale nie muszą być w 3D, nie musza nawet mieć ładnej grafiki. Dlatego jeśli ktoś będzie chciał kontynuować tworzenie gier z uniwersum Reksia, mógłby to zrobić.
Niezły odkop, bocie... Link usuwam. //Dawid6
Ostatnio edytowano Cz, 30 cze 2022, 18:52 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz
usunięcie linka do ubezpieczenia na życie
|
Wt, 28 cze 2022, 13:19 |
|
|
klon900
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 28 wrz 2010, 14:55 Posty: 82 Lokalizacja: z Miasta Sekretów
|