|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 17:30
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Ufo i Rims
Witam Ja tu z pytaniem. Kiedyś wyszło od AM pudełko z grą RiU i RiMS. Jaka to była wersja RiMS? Zwykła, LE czy wersja CoS?
|
Pn, 26 paź 2020, 21:33 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Re: Ufo i Rims
Z tego co pamiętam to zwykła, bo przez pewien czas polowałem na ten zestaw (niestety nieskutecznie)
Trochę odkop i nie wiem, czy jeszcze Cię to interesuje, ale jakoś tak się natknąłem na ten wątek poszukując czegoś tam innego, pozdrawiam
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
So, 28 lis 2020, 16:37 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
A to ok, bo już niezbyt potrzeba. Po prostu chciałem kupić UFO+RiMS na allegro, ale ostatecznie kupiłem osobno. Bo dotychczas miałem piracką wersję. Po drugie to już niestety odkryłem. Na zdjęciu tylnym pudełka widoczne są 3 zdjęcia. Tam widać żarówki i zawór, więc to chyba wersja CoS.
|
N, 29 lis 2020, 08:44 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Rzeczywiście, zmylił mnie obrazek i opis, gdzie było o przedzieraniu się przez tunele ^^ To bym się nieźle zawiódł gdyby udało mi się je dorwać, choć z drugiej strony, zawsze nowa wersja CoS, też fajnie
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pn, 7 gru 2020, 16:34 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|