Casius, Francis, Michelle, Cynthia vs Ace Scissorhands
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
So, 7 paź 2017, 16:11
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Casius, Francis, Michelle, Cynthia vs Ace Scissorhands
Off. 1. Casius zrobił jedyną rozsądną w tej sytuacji rzecz - chwycił swój puklerz i zaczął okładać się nim po czaszce z całej siły z nadzieją wywołania śmiertelnej konkuzji. 2. Widząc, że dalej żyje, Silver użył czaru Jetflame, by wyrzucić się w górę, a następnie Fire Wing, by podlecieć wyżej. Płomienie nie mogły go zabić, więc zamiast tego postanowił rzucić się z dużej wysokości. 3. Przetrwawszy jakimś cudem aż do tego momentu, Silver chwycił się za głowę i przekręcił ją gwałtownie i mocno w bok z nadzieją skręcenia karku. 4. Dalej jakimś sposobem żyjąc, Casius poczekał na dobrą okazję, po czym skoczył prosto w jeden z promieni zaklęć. Naprawdę zamierzał to wreszcie skończyć. 5. Casius skoczył prosto na szarżującego Ace'a z nadzieją zostania zadeptanym.
Def. 1. Casius wyrwał jakimś cudem sztylet z ręki wroga, po czym wbił go sobie w brzuch. 2. Lis rozpędził się, pochylił, po czym w pełnym pędzie wpadł na kamienną ścianę. 3. Wspiąwszy się na trybuny, Casius rzucił się głową w dół na arenę. 4. Casius ponownie uniósł sztylet, po czym wbił go sobie między oczy. 5. Widząc, że wszystko inne zawiodło, w furii Lis O Wielu Imionach wysunął pazury i zaczął okładać się nimi po całym ciele. -DOŚĆ. MAM JUŻ SERDECZNIE DOŚĆ. NIE ZAMIERZAM DŁUŻEJ BYĆ TWOIM WORKIEM TRENINGOWYM. NIE DAM SIĘ DALEJ POMIATAĆ. NAZYWASZ MNIE WIELKIM BOHATEREM I WYBRAŃCEM!? WIĘC DLACZEGO NIE POTRAFIĘ ZABIĆ NAWET SAMEGO SIEBIE!? DLACZEGO NIE MOŻE MI SIĘ UDAĆ NAWET SAMOBÓJSTWO!? DLACZEGO NIE JESTEM W STANIE NAWET ODEBRAĆ SOBIE ŻYCIA!? Po tych słowach przeciął wreszcie tętnicę i skonał.